MEOulu
MEOulu /Tmi Heidi Aikkila Hakakatu 16, Oulu
Katso tuotesuosituksemme
Heippa! Olen pienyrittäjä Oulusta ja pyöritän suloista kampaamoani Karjasillalla. Olen valmistunut vn.2012, mutta silti opin hiuksista jatkuvasti uutta. Tykkään tehdä muodonmuutoksia asiakkaille - myös kiharakäsittelyjä paljon, mutta erityisenä intohimona on löytää optimaalinen ratkaisu jokaiselle kampaamokäynnille. Mikä on asiakkaan tämän hetkinen tarve ja halu sekä kohtaavatko nämä kaksi asiaa toisensa. Välillä vähemmän on enemmän ja välillä enemmän on vain aina enemmän 😎

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Liikkeessä myynnissä olevat tuotesarjat

Four Reasons Color Mask Four Reasons Color Mask on valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla hiusten sävyttäminen kotona onnistuu hienovaraisesti tai rohkeasti – juuri niin kuin itse haluat. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Haluatko saada vaaleisiin hiuksiisi uuden sävyn tai syventää ruskeaa väriäsi? Vai sopisiko sinulle sittenkin sininen shokkiväri, joka on varma katseenkääntäjä? Oli miten oli – värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Pidentää hiusvärin kestoa
#2 Palauttaa sävyn intensiivisyyden
#3 Antaa uudenlaisen vivahteen
#4 Ylläpitää sävyn viileyttä tai lämpöä
Lue lisää