HiusStudio Lumoava Sipulikatu 2, KUOPIO
Katso tuotesuosituksemme
Täyden palvelun parturi-kampaamo huippu paikalla Kuopion Saaristokaupungissa. Meille on helppo tulla, tule juuri sellaisena kuin olet! Kouluttaudumme jatkuvasti ja tykkäämme tehdä myös perus parturi-kampaamotöiden lisäksi suuria muutostöitä. Olemme erikoistuneet vaalennuksiin ja raidoitustyöt ovat meidän suosituin palvelu. Tervetuloa!

Osaamisalueet

Kampaukset Kiharat hiukset Leikkaukset Lyhyet hiukset Parturoinnit Permanentit Pidennykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää

Tutustu paremmin