Hiushuone ja ekokampaamo Verna Sepänkatu 3b, Outokumpu
Katso tuotesuosituksemme
Hiushuone Verna on parturi-kampaamo ja ekokampaamo, jossa suosin ja käytän lähes pelkästään kotimaisia, vegaanisia ja mahdollisimman ekologisia tuotteita ja aineita. Hyvän mielen kampaamo jossa on rentouttava tunnelma ja hyvä, rento ilmapiiri.

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Kampaukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Parturoinnit Pitkät hiukset Punaiset värjäykset

Liikkeessä myynnissä olevat tuotesarjat

Four Reasons Color Mask Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.

Elämä ei ole koskaan mustavalkoista. Se on parhaimmillaan ihanaa, intohimoista, hauskaa ja valloittavaa. Vapautta ja rohkeutta olla juuri sellainen kuin on.
Lue lisää
Four Reasons Professional Loimme Four Reasons Professional -hiustuotesarjan sinulle, koska ansaitset jotain ainutlaatuisen ihanaa. Tuotteemme on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Puhdasta premiumia, sinun ja hiustesi hyväksi.
Lue lisää

Tutustu paremmin