Happy State Käpylänkuja 5 , Helsinki
Katso tuotesuosituksemme
Happy State on rauhallisella tunnelmalla ja kodikkaalla tyylillä sisustettu rentoutumispaikka. Meillä voit nauttia omasta hetkestäsi joko rauhallista musiikkia kuunnellen tai mukavia jutellen. Meillä saat monen vuoden ammattitaidolla uuden ilmeen hiuksiisi joko uusimpien trendien mukaan, tai ajattoman klassisena oman tyylisi mukaan toteutettuna. Käytössämme ovat uudenaikaiset ladukkaat ja hoitavat tuotteet. Meiltä saat myös aina tietoa myymistämme tuotteista ja vinkkejä niiden käyttöön kotona.

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Kampaukset Kiharat hiukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Parturoinnit Permanentit Pidennykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Shokkiväri ja fashion color -värjäykset Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan

Tutustu paremmin