Inspiraatio Tuotetieto

Four Reasons Nature Styling Mousse ehdolla vuoden parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi!

22.6.2022, Monna

Pohjoismaiden suurin luonnonkosmetiikkakilpailu Nordic Natural Beauty Awards palkitsee vuoden 2022 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet lokakuussa. Four Reasons on mukana Four Reasons Nature -sarjan Styling Mousse -muotovaahdolla. Äänestä omaa suosikkiasi ennakkoon täällä!

Four Reasons Nature Styling Mousse -muotovaahto on vegaaninen ja luonnollisista raaka-aineista valmistettu tuuheuttava muotovaahto, joka on valmistettu Suomessa. Tuotteen aktiiviaineina toimivat luomutyrnimarja-, luomuaprikoosi- ja luomuhopealehmuksennuppu-uute. Four Reasons Nature -sarjan tuotteilla on Ecocertin® myöntämä kansainvälinen luonnonkosmetiikan Cosmos Natural -sertifikaatti. Pakkaus on kierrätettyä muovia ja se voidaan kierrättää edelleen. Katso kierrätysohjeet täältä!

Nordic Natural Beauty Awards -kilpailun tähtituomaristo koostui 50 luonnonkauneudestaan tunnetusta pohjoismaisesta näyttelijästä, artistista ja urheilijasta. He valitsevat vuoden 2022 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet, mutta pääset myös itse osallistumaan ja äänestämään omaa ennakkosuosikkiasi täällä. Lisää tietoa kilpailusta löydät täältä.

Lue neljä syytä miksi kannattaa kiinnostua luonnonkosmetiikasta!

Muotovaahto on föönaajan paras kaveri – näin käytät sitä!

 

Tee kimmoisat kiharat helposti muotovaahtoa ja lämmöltä suojaavaa hiuslakkaa käyttämällä. Aloita hiustesi muotoilu lisäämällä kosteisiin hiuksiin Four Reasons Nature Styling Mousse -muotovaahtoa, jotta saat niihin rakennetta ja tuuheutta. Kuivaa hiuksesi hiustenkuivaajalla ja keskity erityisesti tyvialueeseen, jolloin saat aikaan eniten volyymia. Harjaa vielä hiukset, jotta vältyt pahimmilta takuilta. Suihkuta sitten hiuksiisi lämmöltä suojaavaa Four Reasons Nature Strong Hair Sprayta ja aloita kihartaminen. Luonnonkosmeettinen hiuslakka suojaa hiuksiasi ja luo niihin vahvaa pitoa muotoilun alku- JA loppuvaiheessa. Ah-mazing! Lisää lopuksi vielä koko tukkaan hiuskiinnettä ja viimeistele tyyli.


Four Reasons Nature -hiustuotteet ovat saatavilla parturi-kampaamoista, valikoiduista kosmetiikan erikoisliikkeistä ja verkkokaupastamme.

Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!