Inspiraatio Tuotetieto

Curly Girl -metodiin sopivia tuotteita

5.5.2020, Marika

Curly Girl Method on viimevuosina laittanut myös suomalaisten hiustenhoitorutiinit uusiksi! Suositun metodin idea on hoitaa hiuksia ilman silikoneja, sulfaatteja ja kuivattavia alkoholia sisältäviä tuotteita. Hiusten käsittely kuumalla föönillä tai lämpötyökaluilla on myös kielletty.

Metodissa keskitytään hiuksen kosteuttamiseen ja hellävaraiseen hoitoon. Curly Girl-metodissa hiukset pestään joko sulfaatittomalla shampoolla, co-wash-tuotteilla tai pelkällä hoitoaineella. Muotoilussa käytetään esimerkiksi hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, kiharavoiteita ja geeliä.

Katso verkkokauppamme valikoimasta löytyvät Curly Girl -tuotteet >>

 

Final Wash -shampooksi ja silloin tällöin käytettäväksi, kun haluat tehdä välipuhdistuksen hiuksiin, sopivat silikonittomat shampoot Four Reasons Deep Cleanse Shampoo ja Back to the Roots Exfoliating Shampoo.

Kaikki tuotteet eivät tietenkään sovi kaikille hiustyypeille tai kiharoille, kokeilemalla löytää parhaiten omille suortuville sopivat tuotteet.

Marika

Marikasta sanottua: Oma-aloitteinen "jalat maassa" -tyyppi, joka on päältä tyyni ja sisältä sähäkkä. Katu-uskottava digi- ja someguru, jolla on huumorintaju kohdallaan! Marika on rock!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Takaisin ylös