Tuotetieto Uutiset

Four Reasons Original Curl x Olaplex Bond Shaper™: näin saat kiharasi esille

24.9.2024, Four Reasons

Kaikki kiharat ovat kauniita, olipa kyseessä sitten laineet, tiukat kiharat tai mitä tahansa siltä väliltä. Mutta miten voit voimaantua omista kiharoistasi ja saada niistä täyden potentiaalin irti helposti?

Moni kiharahiuksinen on kuullut, että suorista hiuksista puhutaan ”normaalina” hiuslaatuna, ja kiharaa taas kuvaillaan kurittomana tai sotkuisena. Tuttua voi olla myös pieni huoli kampaajan silmissä, kun kiharahiuksinen astuu kampaamoon. Nämä kokemukset saavat kuitenkin kiharahiuksisen tuntemaan olonsa ulkopuoliseksi ja jopa häpeämään luonnollisia hiuksiaan.

Terveet kiharat hiukset voimaannuttavat

Onneksi nykyään tunnistetaan paremmin eri hiuslaatujen tarpeet, ja osataan tehdä asianmukaisia tuotteita. Monet ovat alkaneet kyseenalaistaa perinteisiä kauneusihanteita ja vaatia tuotteita, jotka tukevat heidän yksilöllisiä tarpeitaan. Opettele muutama perustekniikka kiharoiden hiusten muotoiluun ja pidä muutamaa luottotuotetta aina käsillä.

  • Castin teko: “Cast” viittaa niihin koviin tai rapeisiin kerroksiin, jotka muodostuvat hiusten pinnalle muotoilutuotteen, kuten geelin tai moussen, kuivuessa. Kokeile Olaplexin uutta 10 kiharageeliä! Se ylläpitää kosteutta hiuksessa ja luo lievän castin puristeluun. Kova pinta auttaa kiharoita säilyttämään muotonsa ja estää pörröisyyttä hiusten kuivuessa.
  • Kiharoiden puristelu: Kun hiukset ovat täysin kuivat ja cast on muodostunut, kiharoiden puristelu auttaa rikkomaan kovan pinnan. Käytä kevyttä öljyä tai seerumia, ota pieniä osioita hiuksista ja purista niitä ylöspäin kohti hiuspohjaa.

Parhaat tuotteet kiharoille

Palkittu Four Reasons Original Curl -linja ja Olaplex Bond Shaper™ -tuotteet tarjoavat välineitä, jotka on suunniteltu erityisesti kiharoiden hoitoon ja muotoiluun. Tuotteet korostavat ja vahvistavat kiharoitasi, eivät suinkaan muuta niitä!

Four Reasons Original Curl Shampoo on sulfaatiton kosteuttava shampoo, joka puhdistaa hellävaraisesti, antaa kaunista kiiltoa ja jättää kiharat kevyen tuntuisiksi.

Kokeile Four Reasons Original Curl Treatmentia kotihoitoon! 3-in-1-hoitoainetta voi käyttää normaalina hoitoaineena, ravitsevana tehohoitona tai hiuksiin jätettävänä hoitona. Tuote poistaa sähköisyyttä ja hoitaa tehokkaasti tehden hiuksista pehmeän tuntuiset ja helpommin käsiteltävät.

Käytä jätettäviä tuotteita, jotka kosteuttavat ja suojaavat hiuksia: levitä hiuksiin hoitoaineita ja seerumeita, auttamaan kiharoita pysymään kosteutettuina pesun jälkeen​. Esimerkiksi Four Reasons Original Curl Mist virkistää ja jäntevöittää kiharoita sekä auttaa kiharoita pysymään upeana pidempään. Suihke poistaa pörröisyyttä ja kosteuttaa sekä antaa lämpösuojan 232 °C asti.

Olaplexin kiharahoito on jännittävä uutuus

Nyt on todella herätty siihen, että kiharat tarvitsevat runsaasti vahvistusta, kosteutusta ja usein myös rakennepaikkausta. Kysy kampaajaltasi Olaplex Bond Shaper Curl Rebuilding Treatment -kiharahoitoa, joka vahvistaa, muotoilee ja uudelleenlinkittää vaurioituneita rikkisidoksia. Näin kolmivaiheinen hoito toimii:

VAIHE 1: KORJAA

Vahvistava ja korjaava nestemäinen koostumus sisältää patentoidun OLAPLEX BOND SHAPING TECHNOLOGY™ -teknologian, joka auttaa täyttämään menetettyä keratiinia samalla lukiten ja muotoillen rikkisidokset paikoilleen. Kiharamuodot kiittävät!

Ensimmäinen vaihe vaikuttaa syvällä hiuksen rakenteessa auttaen vahvistamaan kiharaa hiusta ja uudelleenlinkittämään vaurioituneita rikkisidoksia.

VAIHE 2: TEHOSTAA

Katalyyttivaiheessa käytetään hienojakoista suihketta, joka tehostaa vaikuttavuutta ja parantaa peptidien tunkeutumista sekä rikkoutuneiden sidosten uudelleenmuodostumista.

VAIHE 3: MÄÄRITTELEE

Kosteuttava geelikoostumus sisältää innovatiivisia ainesosia, jotka ravitsevat, hallitsevat pörröisyyttä, kosteuttavat ja korjaavat rikkisidoksia.

 

Haluatko tietää enemmän, kuinka hoidat kiharoitasi? Täältä löydät neljä vinkkiä kiharoiden korostamiseen.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.