Four Reasons Nature

Jos tunnet kemikaalikuorman nujertavan painon ja olet kyllästynyt tekemään kompromisseja hiustuotteiden suhteen, valitse Four Reasons Nature. Olemme luoneet Nature-luonnonkosmetiikkasarjan sinulle, joka kaipaat hiustuotteiltasi luonnollista hoivaa ja pitoa. Siksi Nature-sarja on täynnä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa shampoista hoitotuotteisiin ja muotoiluun.

#1 Kampaamolaatuista luonnonkosmetiikkaa hiuksillesi
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta peräisin ja 100 % vegaanisia
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Luonnonkosmetiikkaa jokaiselle (hius)tyypille

Sarjasta löydät oikeat luonnonkosmetiikkatuotteet jokaiselle hiustyypille ja -ongelmalle: saat luonnollista apua hiusten kuivuuteen, käsittelyistä aiheutuneisiin vaurioihin, volyymin puutteeseen sekä värjättyjen hiusten suojaamiseen. Nature-tuotesarjassa käytetyt raaka-aineet ovat aina vähintään 99 % luonnosta peräisin ja 100 % vegaanisia. Huomaathan myös värikkäät, kauniit pakkaukset: luonnonkosmetiikka ei ole koskaan näyttänyt yhtä herkulliselta!

Kaikilla Four Reasons Nature-tuotteilla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, mikä takaa raaka-aineiden luonnollisuuden sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuden. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tuotteiden vastuullisuuden tai luonnollisuuden tarkistamisesta – teimme sen puolestasi! Nature on eettistä luksusta, joka ottaa myös ympäristön huomioon.

Hoivaa, puhtautta ja pysyvää pitoa

Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkatuotteet on kehitetty korostamaan käyttäjänsä kauneutta luonnollisella tavalla. Sen lisäksi, että valikoima tuo sinun parhaat puolesi esiin, myös luonto näyttää tuotteissa parastaan. Kestävän kehityksen mukaisesti Suomessa valmistetut luonnonkosmetiikkahampoot ja -hoitoaineet tekevät hiuksistasi kauniit ja elinvoimaiset. Tuotteet on jaoteltu ominaisuuksiensa perusteella neljään linjaan, joista jokainen löytää omalle hiuslaadulleen sopivan. Viimeisen silauksen kampaukseesi luovat tämän luonnonkosmetiikkasarjan monikäyttöiset muotoilutuotteet: Muotovaahto, lämpösuojasuihke ja aerosoliton hiuskiinne suojaavat hiuksiasi kuumuudelta sekä luovat pitoa ja pysyvän pohjan.

Lue täältä vinkit oikean luonnonkosmetiikkashampoon valintaan.

Kuten Nature-sarjan luonteeseen kuuluu, myös pakkaukset on tehty luontoa säästäen kierrätysmuovista. Kun luopumisen aika koittaa, voit myös kierrättää pakkaukset uudelleen!

Katso täältä, miten kierrätät hiustuotepakkaukset oikein.

🌸

Psst! Kauneusalan ammattilaiset palkitsivat Four Reasons Nature -hiustuotesarjan vuoden 2020 parhaana innovaationa! Palkinnon myönsi kampaamoalan ammattilehti Pinnin kokoama kauneustoimittajien raati, joka testasi yli 100 hiuskosmetiikkatuotetta kymmenestä eri kategoriasta ja valitsi vuoden 2020 parhaat ammattilaatuiset hiuskosmetiikkatuotteet.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 14 tulosta