Parturi-Kampaamo Red Spirit Teknobulevardi 3-5, Vantaa
Katso tuotesuosituksemme
Parturi-Kampaamo Red Spirit sai alkunsa Marikan aloittaessa yrityksen maaliskuussa 2010. Nykyään tiimissämme sinua palvelee neljä pitkän kokemuksen omaavaa ammattilaista. Olemme täällä sinua varten! Parturi-Kampaamo Red Spirit toimii kahdessa toimipisteessä. Vantaalla kauppakeskus Jumboa vastapäätä kehä 3 toisellapuolen GATE8 Business Parkissa, sekä Technopoliksessa lentokentän lähellä. Tarkemmat ohjeet perille löydät verkkosivuiltamme www.redspirit.fi tervetuloa! ❤️

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Kiharat hiukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Parturoinnit Permanentit Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Vaaleiden hiusten värjäykset

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää