Silky Moisture

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Silky Moisture Shampoo

⭐⭐⭐⭐⭐ “Ihana tuoksu! Puhdistaa ja kosteuttaa hiukset upeasti. Kampaajani suositteli käyttämään kesäaikaan tätä ja lisäksi saman kosteuttavan sarjan hoitoainetta.” – Hanna

16,90 €

Kyllä kiitos!

Silky Moisture

Valitse kosteuttavat Silky Moisture -hiustuotteet, kun hiuksesi kaipaavat ylellistä kosteutta. Silky Moisture –shampoo, -hoitoaine ja -hiusnaamio kosteuttavat hiuksiasi tehokkaasti ja tekevät niistä elinvoimaisen kiiltävät.

Kosteuttava shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio kuiville hiuksille

Four Reasons Professional Silky Moisture -tuotesarjasta löydät kosteuttavan shampoon, hoitoaineen sekä hiusnaamion, jotka yhdessä elvyttävät kuivat ja käsitellyt hiuksesi takaisin kauniin eloisiksi ja sileiksi. Olemme valinneet ammattilaislaatuisiin Silky Moisture -tuotteisiin vain parhaita raaka-aineita: tuotteiden sisältämät kasviproteiinit, betaiini sekä sheavoi vahvistavat hiuksia ja tekevät niistä silkinpehmeät.

Four Reasons Professional Silky Moisture -tuotesarja on parhaista raaka-aineista luotu ammattilaistason hiustuotesarja. Tehokkaasti hiuksia kosteuttavat tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakkaukset kierrätettävästä materiaalista valmistettuja. Vain parasta, parhaalle.

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Kosteutta
#2 Joustavuutta
#3 Kiiltoa
#4 Elinvoimaa
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 5 välinettä itseltäsi näyttämiseen