Tutustu Bio-Molecule Repair® -tuotteisiin

Hiukset ovat alttiita rasitteille, aina UV-säteistä föönauksen ja harjauksen kautta kemiallisiin käsittelyihin. Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® -linjan tuotteet korjaavat, suojaavat ja ylläpitävät hiusta täysin uudella tavalla, jotta voit nähdä ja kokea eron hiuksissasi heti.

Miksi valita Bio-Molecule Repair® -tuotteet? Koska Bio-Molecule Repair® -shampoossa, -treatmentissa ja -seerumissa on edistyksellistä teknologiaa, joka toimii hiustesi rakenteen kaikilla tasoilla – ulkoisista suomukerroksista sisäisiin proteiinirakenteisiin. Vaikka Bio-Molecule Repairin™ vaikutus on välitön, sen työ hiuksessa on loputon: ylläpidä hiuksiasi laadukkailla kotihoitotuotteilla päivittäin!

Löydä lähin Bio-Molecule Repair® -kampaamo

Anna hiuksillesi hoitoa, jota ne ansaitsevat. Uusi, vain kampaamoista saatava Bio-Molecule Repair® -käsittely hyödyntää uudenlaista teknologiaa, joka ylläpitää hiuksen rakenteen toimintaa ja korjaa hiuksen sisäisiä vaurioita niin, että eron voi tuntea ja nähdä. Etsi lähin kampaamo ja pyydä kampaajaltasi uusi hiusta korjaava ja suojaava Bio-Molecule Repair® -käsittely: tulet huomaamaan eron heti.

Detox-tuotteet, joita kaikki tarvitsevat

Tuntuvatko hiuksesi joskus karheilta tai tavallista likaisemmilta? Onko väri muuttunut vihertäväksi tai punertavaksi, onko hiuksissa outo metallinen tuoksu? Nämä voivat olla merkkejä siitä, että hiuksissasi on metalli- ja mineraalikertymiä. Four Reasons Professional Pure Detox -linjan tuotteet poistavat tehokkaasti hiuksista kertymät, neutraloivat niiden aiheuttamat negatiiviset vaikutukset ja estävät niitä tarttumasta uudelleen hiuksiin.

Professional Pure Detox -linjaan kuuluu vain kampaamohoitona saatava Pre Detox Spray sekä kotikäyttöön tarkoitetut Pure Detox Shampoo ja Pure Detox Conditioner. Conditionerin ja shampoon sisältämät granaattiomenauute ja vihreän teen lehtiuute ovat tunnettuja antioksidanttisista vaikutuksistaan, joten ne sekä hoitavat hiuksia että auttavat parantamaan hiuspohjan terveyttä.

Hiustuotteet itseltäsi näyttämiseen

Te sen sanoitte: ette laita hiuksianne ennen ovesta ulos lähtemistä näyttääksenne joltain muulta, vaan omalta itseltänne. Uusi aamurutiinisi, ole hyvä:

🌞 Herää. Ota pari tanssiaskelta (tai murjota jos murjotuttaa).
💁‍♀️ Do your thing! Vedä hiukset ponnarille, taltuta takut tai tee kaikkien aikojen mestariteos.
🌎 Valloita maailma. Tai hyppää bussiin, istu sohvalla, syö paahtoleipää − mutta tee se omana itsenäsi.

Mitä hiuksesi kertovat sinusta? Löydä oma juttusi ja välineet itseltäsi näyttämiseen kampaajaltasi.

Seuraa @fourreasons

We are on Instagram
WARNING: if you try it you might fall in love 🥹
#fourreasons #biomoleculerepair #biomoleculerepairtreatment
Metals and minerals + bleaching = not a good combo 🆘🫣

We soaked both of these hair strands in water with metals and minerals before bleaching them twice. The difference between them? One was treated with Four Reasons Professional Pre Detox Spray before each bleach.

✨ Pre Detox Spray gently cleanses the hair and prevents metals and minerals from reacting with the bleach. Use it before any chemical treatment when you suspect metal and mineral buildup to avoid unpleasant surprises! 🙌

#fourreasons #fourreasonspuredetox #detoxspray
Choose your Original shampoo 🫧 Which one is your fave? 🤍
#fourreasons #finnishcosmetics #welovetherealyou #proudlyoriginal
The perfect hairstyle for hot summer nights ☀️ 
#fourreasons #sleekbun #spikyhair #hairtutorial
Besties for damaged hair 💆‍♀️
Our popular Professional Bio-Molecule Repair® -series has finally been restocked! Go get yours and give your hair the care it deserves. 🧡

 #fourreasons #biomoleculerepair #damagedhair #hairrepair #hairtreatment
Summer essentials: going out edition ✨☀️🍸🍒
What’s the one thing you never leave home without?👇
#fourreasons #minihaircare #whatsinmybag
Deep cleanse vs detox shampoo – what's the difference? 🤔 
If you want to know about other product differences, comment below and we'll answer! 😘 
#fourreasons #deepcleanse #detoxshampoo #fourreasonspuredetox