Sano ei kaikelle ylimääräiselle

Kehitimme Four Reasons No Nothing -hiustenhoitotuotteet erityisesti herkkäihoisille, tuoksuyliherkille ja niille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarja sisältää pesu- ja hoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, joten löydät shampoiden ja hoitoaineiden joukosta varmasti omasi. Kaikille No Nothing -pesu- ja hoitotuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

Neljä syytä

#1

Ei hajusteita

#2

Ei tyhjiä lupauksia

#3

Ei kompromisseja

#4

Ei mitään ylimääräistä

Sensitive Color

Hajusteettomat, hiusväriä suojaavat Four Reasons No Nothing Color -pesu- ja hoitotuotteet kosteuttavat tehokkaasti ja antavat värjätyille hiuksillesi kauniin kiillon. Tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta ja säilyttää samalla hiusvärinsä hehkun.

Sensitive Moisture

Hajusteettomat Four Reasons No Nothing Moisture -pesu- ja hoitotuotteet saavat voimansa avokadoöljystä, joka kosteuttaa tehokkaasti, ravitsee ja antaa upean kiillon. Tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta ja antaa samalla kuiville hiuksilleen kaivattua kosteutusta.

Sensitive Volume

Hajusteettomat, tuuheuttavat Four Reasons No Nothing Volume -pesu- ja hoitotuotteet antavat hennoille hiuksille lisää volyymia ja runsautta. Tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta ja saada samalla hiuksiinsa ryhtiä ja ilmavuutta.

Sensitive Repair

Hajusteettomat Four Reasons No Nothing Repair -pesu- ja hoitotuotteet ravitsevat käsiteltyjä ja vaurioituneita hiuksia. Tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta ja vahvistaa samalla hauraita hiuksiaan.

Allergiatunnus: laadun ja luotettavuuden tae

Kaikilla Four Reasons No Nothing -tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Allergiatunnuksen omaavat tuotteet eivät sisällä seuraavia ainesosia:

  • Hajusteita
  • Tuoksuja
  • Eteerisiä öljyjä
  • Yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia
  • Mykerökukkien ainesosia
  • Fenyleenidiamiineja
  • Formaldehydiä ja sen vapauttajia

"Sanomme EI superallergeeneille, hajusteille, ihoa ärsyttäville kemikaaleille sekä asenteelle, jossa ei huomioida muita.” -Niki Malmros, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto