Elinvoimaa ja kiiltoa vaaleille ja vaalennetuille hiuksille

Four Reasons Blond & Silver -hiustuotteet on kehitetty vaaleiden hiusten erityistarpeisiin. Ne tarjoavat elinvoimaa ja kiiltoa vaaleille sekä vaalennetuille hiuksille. Karkota keltainen ja ota maailma haltuun valloittavalla vaalealla!

Neljä syytä

#1

Viileää vivahdetta keltaisuuden karkotukseen.

#2

Vahvuutta ja hellää hoitoa vaalennetuille hiuksille.

#3

Viileä pigmentti pitää blondin pään kylmänä.

#4

Parhaat tuotteet kaikille vaaleille hiuksille.

Blond & Silver

Four Reasons Blond -tuotteet on kehitetty vaaleiden hiusten erityistarpeisiin. Keratiini rakennepaikkaa ja vahvistaa käsitellyn ja huokoisen hiuksen rakennetta tehden hiuksista eloisat ja kiiltävät. Sitruunauute kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä luonnollisesti ja antaa raikkaan tuoksun. Blond-tuotteissa on UV- ja värinsuoja, shampoossa lisäksi lämpösuoja.

Four Reasons Silver -tuotteet kirkastavat vaaleiden, vaalennettujen, raidoitettujen ja harmaiden hiusten sävyä viileän pigmentin avulla. Hopeashampoo ja hiuksiin jätettävä hopeasuihke poistavat epätoivottua keltaisuutta ja vahvistavat hiuksen rakennetta. Uudistava kasviuute palauttaa hiusten elinvoiman ja kiillon. Silver-tuotteissa on UV-suoja, hoitosuihkeessa myös lämpösuoja. Vaniljalla maustettu valkoisten kukkien tuoksu.