Shampoot & Hoidot

Four Reasons -sarja tarjoaa yksilöllisen valikoiman valloittavia hiusten pesu- ja hoitotuotteita, jotka tekevät hiuspäivistäsi parempia. Niitä on hauska käyttää, ne ovat vegaanisia ja pakkaukset voi tietysti kierrättää. Mitä sinun hiuksesi kaipaavat nyt?       

Neljä syytä

#1

Yksilölliset ratkaisut just sulle.  

#2

Pirskahtelevaa hauskuutta hiustenhoitoon!

#3

Helppoutta arkeen rennolla asenteella.

#4

Kiiltoa, kosteutta, volyymia ja vahvuutta hiuksillesi!

Kosteutta ja kiiltoa kuiville hiuksille

Four Reasons Moisture- ja Ultra Moisture -hiustuotteet kosteuttavat ja rauhoittavat kuivia hiuksia. Hiukset saavat takaisin elinvoimansa ja terveen kiiltonsa. Piristävän raikas tuoksu!

Tuuheutta ja ryhtiä hennoille hiuksille

Four Reasons Volume -hiustuotteet tuuheuttavat tehden hiuksista runsaamman näköiset ja tuntuiset. Volyymia, suojaa ja kosteutta hiuksillesi. Go big!

Kiiltoa ja suojaa värikäsitellyille hiuksille

Four Reasons Color -hiustuotteet säilyttävät hiusvärisi pidempään hehkuvana, eloisana ja kauniin kiiltävänä. Valloittavaan hedelmäiseen tuoksuun on helppo ihastua. Toivomme värikkäitä hiuspäiviä sinulle!

Elinvoimaa ja kiiltoa vaaleille ja vaalennetuille hiuksille

Four Reasons Blond & Silver -hiustuotteet on kehitetty vaaleiden hiusten erityistarpeisiin. Ne tarjoavat elinvoimaa ja kiiltoa vaaleille sekä vaalennetuille hiuksille. Karkota keltainen ja ota maailma haltuun valloittavalla vaalealla!

Korjaavaa ja vahvistavaa voimaa rasittuneille hiuksille

Four Reasons Repair -hiustuotteet rakennepaikkaavat ja vahvistavat käsiteltyjä, vaurioituneita ja voimattomia hiuksia. Selätä hiusstressi ja tee kovia kokeneista kutreista kiiltävän kauniit!

Hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin

Four Reasons Healing ennaltaehkäisee sekä korjaa hiuspohjan häiriöitä ja Four Reasons Deep Cleanse syväpuhdistaa hiukset ja hiuspohjan. Puhtaasti parasta tasapainoa hiuspäivääsi!