Four Reasons

Ole oma itsesi. Kyllä, just tollanen. Riko kaavoja. Väritä yli viivojen. Syö koko purkki jäätelöä – äläkä kadu. Katso silmiin puhuessa. Tee Bad Hair Daysta Almost Too Good to Be True Day. Four Reasons on suunniteltu just sulle yhteistyössä hiusalan huippujen kanssa ja se toimii. Toteuta itseäsi!

Neljä syytä

#1

Yksilölliset tuotteet on tehty sulle. (Kyllä, just sulle.)

#2

Hiustenhoidosta tulee hauskempaa. (Ja ekologisempaa!)

#3

Tehoaineet luonnosta, lopputulos unelmista. (Oliko liian runollista?)

#4

Parempi kuin irtokarkit, rajaton netti tai rantaloma. (Ainakin melkein!)

Shampoot & Hoidot

Four Reasons -hiustuotteisiin on vaikea olla rakastumatta päätä pahkaa. Olemme tehneet sinulle helpoksi löytää omat suosikkisi, jotka täyttävät hiustesi yksilölliset tarpeet - kosteutta, tuuheutta, kiiltoa, suojaa... Jokainen toive on täytetty.

Four Reasons shampoo-hoito ryhma

Muotoilu & Viimeistely

Four Reasons -muotoilutuotteet on luotu monipuoliseen ja mutkattomaan muotoiluun. Ne taipuvat hiustesi mukana ja niiden tarpeisiin. Tukea, tuuheutta, raikkautta, suojaa, kiiltoa. Pullotimme kaiken rakkaudesta hiuksiin.

Four-Reasons muotoilu-viimeistely

Tyviväri­suihkeet

Four Reasons Root Cover -hiusvärisuihkeet häivyttävät hetkessä harmittavan tyvikasvun. Samalla ne tuovat rakennetta ja volyymia hiusten tyveen. Ne sopivat tietysti myös luovaan hullutteluun – voit taiteilla niillä hiuksiisi erilaisia efektejä.

Four-Reasons Root-Cover group no-shadow

Kestosävytteet

Four Reasons Take Away Color on hellävarainen ammoniakiton ja hajusteeton kestosävyte, jolla saat kauniin ja eloisan hiussävyn hetkessä. Täyteläiset sävyt pehmenevät kauniisti ajan myötä. 19 ihastuttavaa sävyä!

Four Reasons Take-Away-Color group vaaka

#1

Asiakaskokemus etusijalla

Yksilön kunnioittaminen on meidän tärkein arvomme. Kauneusalalla toimivana yrityksenä meille on tärkeää tuoda esiin ihmisten monimuotoisuutta ja pyrkiä pois suppeista kauneusihanteista. Yhteinen missiomme on saada jokainen tuntemaan itsensä kauniiksi.

#2

Toimivia tuotteita vegaanisesti

Haluamme tuotteidemme sisältävän parhaita, luonnollisia raaka-aineita. Tällä hetkellä jopa 95 % tuotteistamme on vegaanisia ja tavoitteenamme on, että kaikki tuotteemme ovat 100 %:sesti vegaanisia vuoden 2020 loppuun mennessä.

#3

Kierrätettävät pakkaukset

Valitsemme tuotteisiimme kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja edesautamme pakkausten kierrättämistä pakkausmerkinnöin ja vastuullisuusviestinnän avulla. Tavoitteemme on korvata kaikki muovipakkauksemme kierrätys- ja biomuovilla tai muilla ekologisemmilla pakkausmateriaaleilla vaarantamatta tuotteiden ominaisuuksia ja käyttökokemusta. Katso hiustuotepakkausten kierrätysohjeet!

#4

Lähellä valmistettua laatua

Pyrimme pienentämään tuotteidemme hiilijalanjälkeä valmistamalla ne mahdollisimman lähellä Suomessa ja muualla Euroopassa. Tuotteemme täyttävät EU:n kosmetiikkalainsäädännön ja hyvää valmistustapaa määrittävän GMP:n (Good Manufacturing Practice) kriteerit.

Tuotekehityksestämme vastaavat alan viimeisintä teknologiaa hyödyntävien yhteistyötehtaidemme huippukemistit. Korkea laatu ja käytettävyys varmistetaan tekemällä tuotestausyhteistyötä suomalaisten hiusalan ammattilaisten kanssa.