Shampoot & Hoidot

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat hiustuotteet, jotka tekevät pieniä ihmeitä jokaisella käyttökerralla.

Neljä syytä

#1

Ylelliset koostumukset

#2

Upealta tuntuvat ja näyttävät hiukset

#3

Ammattilaislaatua

#4

Parhaat raaka-aineet

Täydellinen kosteustasapaino, silkkinen pehmeys

Tehokkaasti kosteuttavat Four Reasons Professional Silky Moisture -tuotteet pehmentävät kuivat ja hauraat hiukset ja antavat niille tervettä joustavuutta ja kiiltoa. Ylläpidä normaalikuntoisten hiusten ihanteellista kosteustasapainoa tai anna kuiville hiuksille kaivattu tehoannos kosteutusta. Puuterinen kukkaistuoksu tuo mukanaan ripauksen kesäpäivää. Hemmottele hiukset kiiltäviksi ja hyväkuntoisiksi joka päivä!

Four Reasons Professional Silky Moisture

Superkiiltävät hiukset, kestävä väri

Hiusvärin kestoa pidentävät Four Reasons Professional Brilliant Color -tuotteet eivät anna hiustesi hehkun haalistua. Nämä täyteläiset värin vartijat antavat hiuksille kauniin kiillon, joka korostaa hiusväriä upeasti. Hiuksista tulee vahvat, ravitut ja hyvin hoidetut. Miellyttävä koostumus ja persikkainen tuoksu hellivät aisteja. Tuloksena kestävä väri, terveinä kiiltävät hiukset!

Four Reasons Professional Brilliant Color

Tuuheutta ja kosteutusta

Jos extra-volyymi viehättää ja hiukset janoavat kosteutta talven pakkasilla, kurkkaa uudet tulokkaat ja vinkit niiden käyttöön!

Four-Reasons-Weightless-Volume

Korjaavaa hoitoa ja tervettä pehmeyttä

Rasittuneita ja vaurioituneita hiuksia korjaavat Four Reasons Professional Damage Control -tuotteet antavat kemiallisten käsittelyiden ja muotoilurautojen heikentämille hiuksille uutta vahvuutta ja tervettä pehmeyttä. Hiusten joustavuus ja kiilto palautuvat ja hiusten kunto paranee. Nauti terveistä, elinvoimaisista hiuksista!

Four-Reasons-Professional-Damage-Control

Viileän vaaleaa vivahdetta

Pigmenttipitoinen Four Reasons Professional No Yellow -shampoo ylläpitää kirkasta, viileän vaaleaa sävyä luonnostaan vaaleissa, harmaissa tai vaalennetuissa hiuksissa. Violetit väripigmentit neutraloivat keltaisia vivahteita tehokkaasti. Täydellinen vaaleuden vartija, jota voi käyttää vuorotellen tavallisen shampoon kanssa aina, kun haluat pientä kirkastusta hiuksiisi. Houkuttelevassa tuoksussa tuntuu raikas hedelmäisyys.

Four Reasons Professional No Yellow

Puhtauden tunnetta tyvestä latvaan

Tehokkaasti puhdistava Four Reasons Professional Deep Cleansing -shampoo poistaa muotoilutuotteiden jäämät ja muut epäpuhtaudet hiuksista. Käytä kerran viikossa syväpuhdistamaan hiukset etenkin, jos käytät paljon muotoilutuotteita, tai ennen tehohoitokäsittelyiden käyttöä, jolloin aktiiviaineet pääsevät imeytymään hiuksen rakenteeseen tehokkaammin.

Four Reasons Professional Deep Cleansing