Four Reasons Professional

Tunnet itsesi ja tiedät, mistä pidät. Näytät vahvuutesi ja uskallat olla aidosti oma itsesi. Loimme Four Reasons Professional -hiustuotesarjan sinulle, koska ansaitset jotain ainutlaatuisen ihanaa. Tuotteemme on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Puhdasta premiumia, sinun ja hiustesi hyväksi.

Neljä syytä

#1

Korkealaatuinen kampaamosarja

#2

Hemmotteleva tuoksu ja koostumus

#3

Kestävät kampaukset, kaunis kiilto

#4

Valmistettu eettisesti ja ekologisesti

Shampoot & Hoidot

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat hiustuotteet.

Four Reasons Professional Shampoos & Conditioners

Muotoilu & Viimeistely

Four Reasons Professional -muotoilutuotteilla on helppo luoda tasokkaita, kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Nosta hiustyylisi uudelle tasolle!

Four Reasons Professional Styling

#1

Asiakaskokemus etusijalla

Yksilön kunnioittaminen on meidän tärkein arvomme. Kauneusalalla toimivana yrityksenä meille on tärkeää tuoda esiin ihmisten monimuotoisuutta ja pyrkiä pois suppeista kauneusihanteista. Yhteinen missiomme on saada jokainen tuntemaan itsensä kauniiksi.

#2

Toimivia tuotteita vegaanisesti

Haluamme tuotteidemme sisältävän parhaita, luonnollisia raaka-aineita. Tällä hetkellä jopa 95 % tuotteistamme on vegaanisia ja tavoitteenamme on, että kaikki tuotteemme ovat 100 %:sesti vegaanisia vuoden 2020 loppuun mennessä.

#3

Kierrätettävät pakkaukset

Valitsemme kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja käytämme kierrätystä helpottavia pakkausmerkintöjä. Pakkauksemme ovat lähes 100 %:sesti kierrätettäviä. Haemme pakkauksiimme jatkuvasti ekologisempia vaihtoehtoja ja tavoitteemme on korvata pakkauksissamme käytetty muovi kierrätysmuovilla vuoden 2020 loppuun mennessä.

#4

Lähellä valmistettua laatua

Pyrimme pienentämään tuotteidemme hiilijalanjälkeä valmistamalla ne mahdollisimman lähellä Suomessa ja muualla Euroopassa. Tuotteemme täyttävät EU:n kosmetiikkalainsäädännön ja hyvää valmistustapaa määrittävän GMP:n (Good Manufacturing Practice) kriteerit.

Tuotekehityksestämme vastaavat alan viimeisintä teknologiaa hyödyntävien yhteistyötehtaidemme huippukemistit. Korkea laatu ja käytettävyys varmistetaan tekemällä tuotestausyhteistyötä suomalaisten hiusalan ammattilaisten kanssa.