Four Reasons

Ole oma itsesi. Kyllä, just tollanen. Riko kaavoja. Väritä yli viivojen. Syö koko purkki jäätelöä – äläkä kadu. Katso silmiin puhuessa. Tee Bad Hair Daysta Almost Too Good to Be True Day. Four Reasons on suunniteltu just sulle yhteistyössä hiusalan huippujen kanssa ja se toimii. Toteuta itseäsi!

Neljä syytä

#1

Yksilölliset tuotteet on tehty sulle. (Kyllä, just sulle.)

#2

Hiustenhoidosta tulee hauskempaa. (Ja ekologisempaa!)

#3

Tehoaineet luonnosta, lopputulos unelmista. (Oliko liian runollista?)

#4

Parempi kuin irtokarkit, rajaton netti tai rantaloma. (Ainakin melkein!)

Shampoot & Hoidot

Four Reasons -hiustuotteisiin on vaikea olla rakastumatta päätä pahkaa. Olemme tehneet sinulle helpoksi löytää omat suosikkisi, jotka täyttävät hiustesi yksilölliset tarpeet - kosteutta, tuuheutta, kiiltoa, suojaa... Jokainen toive on täytetty.

Muotoilu & Viimeistely

Four Reasons -muotoilutuotteet on luotu monipuoliseen ja mutkattomaan muotoiluun. Ne taipuvat hiustesi mukana ja niiden tarpeisiin. Tukea, tuuheutta, raikkautta, suojaa, kiiltoa. Pullotimme kaiken rakkaudesta hiuksiin.

Tyviväri­suihkeet

Four Reasons Root Cover -hiusvärisuihkeet häivyttävät hetkessä harmittavan tyvikasvun. Samalla ne tuovat rakennetta ja volyymia hiusten tyveen. Ne sopivat tietysti myös luovaan hullutteluun – voit taiteilla niillä hiuksiisi erilaisia efektejä.

Kestosävytteet

Four Reasons Take Away Color on hellävarainen ammoniakiton ja hajusteeton kestosävyte, jolla saat kauniin ja eloisan hiussävyn hetkessä. Täyteläiset sävyt pehmenevät kauniisti ajan myötä. 19 ihastuttavaa sävyä!

#1

Oikeus kauneuden kokemukseen

Kauneusalan yrityksenä suurin vastuumme on luoda ja vahvistaa yksilön ainutlaatuisuutta kunnioittavaa ja realistisen monimuotoista kauneuskäsitystä.

Kannustamme jokaista arvostamaan itseään sellaisenaan kuin on ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäkuvan rakentamiseen markkinointiviestinnän sekä ennaltaehkäisevän hyväntekeväisyystyön avulla.

#2

Eurooppalaista laatua ja luotettavuutta

Tuotteemme valmistetaan Suomessa ja muualla Euroopassa yhteistyötehtailla, joille on myönnetty ISO 22716:2007-sertifikaatti. Tuotteemme täyttävät EU:n kosmetiikkalainsäädännön ja hyvää valmistustapaa määrittävän GMP:n (Good Manufacturing Practice) kriteerit.

Varmistamme tuotteiden korkean laadun ja soveltuvuuden kampaamokäyttöön tekemällä tuotetestausyhteistyötä suomalaisten hiusalan ammattilaisten kanssa.

#3

Toimivia tuotteita vegaanisesti

Vuonna 2019 jopa 95 % tuotteistamme ovat vegaanisia. Tavoitteemme on saavuttaa 100 % vegaanisuus vuoden 2020 loppuun mennessä.

#4

Pakkaukset ympäristön ehdoilla

Valitsemme tuotteisiimme kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja edesautamme pakkausten kierrättämistä pakkausmerkinnöin ja vastuullisuusviestinnän avulla.

Tavoitteemme on korvata kaikki muovipakkauksemme kierrätys- ja biomuovilla tai muilla ekologisemmilla pakkausmateriaaleilla vaarantamatta tuotteiden ominaisuuksia ja käyttökokemusta.