Four Reasons Black Edition

Musta. Kaikki rakastavat sitä. Se on keskipiste, joka imee kaiken valon. Se on rohkea ja häpeilemätön, oma itsensä. Sitä on myös Four Reasons Black Edition.

Korkealaatuisen sarjan tuotteet vievät hiustenhoidon uudelle tasolle tarjoten ammattimaisen lopputuloksen. Sarja rakentuu uusimmalle hiusteknologialle, joka hoitaa, suojaa ja kosteuttaa hiuksia sekä säväyttää käyttäjäänsä. Kokeile.

Neljä syytä

#1

Musta.

#2

Musta.

#3

Musta.

#4

Musta.

Shampoot & Hoidot

Four Reasons Black Edition -sarjan tuotteet on suunniteltu tekemään päivittäisestä hiustenhoidosta modernisti hemmottelevan hetken. Korkealaatuiset, hoitavat tuotteet ottavat huomioon hiustesi yksilölliset tarpeet. Hurmaava tuoksu, ylellinen vaahto ja ammattimainen lopputulos.

Four Reasons Black Edition shampoo

Muotoilu & Viimeistely

Four Reasons Black Edition -sarjan ammattilaistasoiset muotoilu- ja viimeistelytuotteet vievät hiustenmuotoilusi uuteen ulottuvuuteen. Sarjan monipuolisella tuotekokonaisuudella toteutat erilaiset hiustyylit ja kampaukset aina arjen hyvistä hiushetkistä parrasvalojen loisteeseen. Aika täydellistä siis.

FR-Black-Edition bottles-waxes

#1

Asiakaskokemus etusijalla

Yksilön kunnioittaminen on meidän tärkein arvomme. Kauneusalalla toimivana yrityksenä meille on tärkeää tuoda esiin ihmisten monimuotoisuutta ja pyrkiä pois suppeista kauneusihanteista. Yhteinen missiomme on saada jokainen tuntemaan itsensä kauniiksi.

#2

Toimivia tuotteita vegaanisesti

Haluamme tuotteidemme sisältävän parhaita, luonnollisia raaka-aineita. Tällä hetkellä jopa 95 % tuotteistamme on vegaanisia ja tavoitteenamme on, että kaikki tuotteemme ovat 100 %:sesti vegaanisia vuoden 2020 loppuun mennessä.

#3

Kierrätettävät pakkaukset

Valitsemme tuotteisiimme kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja edesautamme pakkausten kierrättämistä pakkausmerkinnöin ja vastuullisuusviestinnän avulla. Tavoitteemme on korvata kaikki muovipakkauksemme kierrätys- ja biomuovilla tai muilla ekologisemmilla pakkausmateriaaleilla vaarantamatta tuotteiden ominaisuuksia ja käyttökokemusta. Katso hiustuotepakkausten kierrätysohjeet!

#4

Lähellä valmistettua laatua

Pyrimme pienentämään tuotteidemme hiilijalanjälkeä valmistamalla ne mahdollisimman lähellä Suomessa ja muualla Euroopassa. Tuotteemme täyttävät EU:n kosmetiikkalainsäädännön ja hyvää valmistustapaa määrittävän GMP:n (Good Manufacturing Practice) kriteerit.

Tuotekehityksestämme vastaavat alan viimeisintä teknologiaa hyödyntävien yhteistyötehtaidemme huippukemistit. Korkea laatu ja käytettävyys varmistetaan tekemällä tuotestausyhteistyötä suomalaisten hiusalan ammattilaisten kanssa.