Four Reasons Black Edition

Musta. Kaikki rakastavat sitä. Se on keskipiste, joka imee kaiken valon. Se on rohkea ja häpeilemätön, oma itsensä. Sitä on myös Four Reasons Black Edition.

Korkealaatuisen sarjan tuotteet vievät hiustenhoidon uudelle tasolle tarjoten ammattimaisen lopputuloksen. Sarja rakentuu uusimmalle hiusteknologialle, joka hoitaa, suojaa ja kosteuttaa hiuksia sekä säväyttää käyttäjäänsä. Kokeile.

Neljä syytä

#1

Musta.

#2

Musta.

#3

Musta.

#4

Musta.

Shampoot & Hoidot

Four Reasons Black Edition -sarjan tuotteet on suunniteltu tekemään päivittäisestä hiustenhoidosta modernisti hemmottelevan hetken. Korkealaatuiset, hoitavat tuotteet ottavat huomioon hiustesi yksilölliset tarpeet. Hurmaava tuoksu, ylellinen vaahto ja ammattimainen lopputulos.

Four Reasons Black Edition shampoo

Muotoilu & Viimeistely

Four Reasons Black Edition -sarjan ammattilaistasoiset muotoilu- ja viimeistelytuotteet vievät hiustenmuotoilusi uuteen ulottuvuuteen. Sarjan monipuolisella tuotekokonaisuudella toteutat erilaiset hiustyylit ja kampaukset aina arjen hyvistä hiushetkistä parrasvalojen loisteeseen. Aika täydellistä siis.

FR-Black-Edition bottles-waxes

#1

Oikeus kauneuden kokemukseen

Kauneusalan yrityksenä suurin vastuumme on luoda ja vahvistaa yksilön ainutlaatuisuutta kunnioittavaa ja realistisen monimuotoista kauneuskäsitystä.

Kannustamme jokaista arvostamaan itseään sellaisenaan kuin on ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäkuvan rakentamiseen markkinointiviestinnän sekä ennaltaehkäisevän hyväntekeväisyystyön avulla.

#2

Eurooppalaista laatua ja luotettavuutta

Tuotteemme valmistetaan Suomessa ja muualla Euroopassa yhteistyötehtailla, joille on myönnetty ISO 22716:2007-sertifikaatti. Tuotteemme täyttävät EU:n kosmetiikkalainsäädännön ja hyvää valmistustapaa määrittävän GMP:n (Good Manufacturing Practice) kriteerit.

Varmistamme tuotteiden korkean laadun ja soveltuvuuden kampaamokäyttöön tekemällä tuotetestausyhteistyötä suomalaisten hiusalan ammattilaisten kanssa.

#3

Toimivia tuotteita vegaanisesti

Tuotteemme sisältävät vain parhaita raaka-aineita myös eettisestä näkökulmasta. Vuonna 2019 jopa 95 % tuotteistamme ovat vegaanisia. Tavoitteemme on saavuttaa 100 % vegaanisuus vuoden 2020 loppuun mennessä.

#4

Pakkaukset ympäristön ehdoilla

Valitsemme tuotteisiimme kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja edesautamme pakkausten kierrättämistä pakkausmerkinnöin ja vastuullisuusviestinnän avulla.

Tavoitteemme on korvata kaikki muovipakkauksemme kierrätys- ja biomuovilla tai muilla ekologisemmilla pakkausmateriaaleilla vaarantamatta tuotteiden ominaisuuksia ja käyttökokemusta.