Paul Mitchell Clean Beauty

Paul Mitchell Clean Beauty -tuotteet ovat täynnä puhtaita, hyviä ja laadukkaita sekä toimivia raaka aineita, jotka ovat helliä hiuksille, hiuspohjalle ja ympäristölle. Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia. Ammattilaatuista hiuskosmetiikkaa, joka pohjautuu tuotteiden luonnollisuuteen, laatuun ja tehokkuuteen. Sarjassa on neljä tehokasta hoitolinjaa, joista löytyy jokaiselle hiustyypille sopiva vaihtoehto.

Paul Mitchell® Clean Beauty -tuotesarja on yksi iso askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Paul Mitchell Clean Beauty® -tuotteissa yhdistyvät aktiiviainesosat, luonnonmukaiset raaka-aineet sekä innovatiiviset bio-pohjaiset pakkausmateriaalit. Luonnollinen ja toimiva ratkaisu hiuksille ja hyvä planeetalle. Sarjasta löytyy:

  • Everyday – Kaikille hiustyypeille
  • Hydrate – Kuiville hiuksille
  • Smooth – Karheille ja pörröisille hiuksille
  • Repair – Vaurioituneille ja hauraille hiuksille

Lähteenä luonto

Paul Mitchell® Clean Beauty -tuotteet sisältävät korkeita pitoisuuksia luonnonmukaisia kasvipohjaisia raaka-aineita. Raaka-aineet tulevat Italian Toscanassa sijaitsevalta biodynaamiselta luomutilalta. Tilan yhteydessä toimii avoin laboratorio, jossa ainesosat hiotaan lopulliseen Clean Beauty -tuotteeseen.

Jokaisen Clean Beauty -tuotteen ainesosasisältö on tarkkaan valikoitu. Kasvipohjaisiin raaka-aineisiin on yhdistetty tieteellisesti valmistettuja aktiiviainesosia kuten hyaluronihappoa, peptidejä ja antioksidantteja, joilla taataan tuotteiden ammattilaatuinen suorituskyky.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 11 tulosta