Volume

Four Reasons Nature Volume on täydellinen trio täynnä tuuheuttavaa luonnonkosmetiikkaa erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille. Volume-luonnonkosmetiikkatuotteiden avulla taiot hiuksiisi uskomatonta tuuheutta ja runsautta helposti, ja vaikka tuotteet tekevät hiuksistasi tuuheammat, ne eivät aiheuta hiuksiin pörröisyyttä tai karheutta. Päinvastoin, hiustesi kosteustasapaino säilyy ihanteellisena, eikä hiusten pinta pääse pörrööntymään.

#1 Viehättävää volyymia, raikasta runsautta
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta peräisin ja 100 % vegaanisia
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Nature-tuotteilla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, mikä takaa raaka-aineiden luonnollisuuden sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuden. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tuotteiden vastuullisuuden tai luonnollisuuden tarkistamisesta – teimme sen puolestasi!

Nature Volume-sarjaan kuuluvat luonnonkosmetiikkahoitoaine, -shampoo sekä tuuheuttava muotoilusuihke. Tuotteiden sisältämä hopealehmuksen nuppu-uute tuuheuttaa ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti sekä suojaa niitä ulkoisilta rasitteilta, kuten sään vaihteluilta ja ilmansaasteilta. Tuotteisiin on lisätty myös luomutyrnimarjan mehua ja luomuaprikoosin hedelmäuutetta. Sekä tyrni että aprikoosi ovat tunnettuja korkeasta vitamiinipitoisuudestaan. Tiedämme, etteivät tuotteet ole syötäväksi tehty, mutta NAM!

Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Suomessa. Siksi ne ovat hyvä valinta sekä sinulle että ympäristölle: Tuotteiden sisältö on vähintään 99 % luonnosta peräisin ja koostumukset sekä tehoaineet ovat aidosti luonnonmukaisia. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia. Four Reasons Nature on luksusta, jonka luonto on luonut hiuksillesi.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 3 tulosta