Rebuild

Hiusten vaurioita tehokkaasti paikkaavat Four Reasons Nature Rebuild -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat rasittuneiden hiusten pelastajia. Tuotteiden ravinteikas ja proteiinipitoinen koostumus korjaa kemiallisten käsittelyiden tai lämpötyökalujen aiheuttamia vaurioita ja vahvistaa hellää huolenpitoa kaipaavia hiuksia. Rasittuneista ja vahingoittuneista hiuksista tulee hyvinvoivat, pehmeät ja terveet. Käytä päivittäiseen proteiinin tarpeeseen ja ihaile hiustesi vahvuutta!

#1 Vaurioiden korjausta ja vahvuutta rasittuneille hiuksille
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta peräisin ja 100 % vegaanisia
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Nature-tuotteilla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, mikä takaa raaka-aineiden luonnollisuuden sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuden. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tuotteiden vastuullisuuden tai luonnollisuuden tarkistamisesta – teimme sen puolestasi!

Rebuild-sarjasta löydät luonnonkosmetiikkashampoon sekä luonnonkosmetiikkahoitoaineen, jotka paikkaavat hiusta ja saavat aikaan pehmeän tunteen. Hoitotuotteiden sisältämä sheavoi ravit­see rasittuneita ja hauraita hiuksia tehokkaasti, antaen niille terveen kiillon ja uutta vahvuutta. Shampoon sisältämät riisi- ja soijaproteiinit puolestaan imeytyvät hiukseen suojaten sitä sisältäpäin. Käytä sarjan tuotteita yhdessä, ja pian mikään ei seiso vahvojen hiustesi tiellä!

Four Reasons Nature -tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Suomessa. Siksi ne ovat hyvä valinta sekä sinulle että ympäristölle: Tuotteiden sisältö on vähintään 99 % luonnosta peräisin ja koostumukset sekä tehoaineet ovat aidosti luonnonmukaisia. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia. Four Reasons Nature on luksusta, jonka luonto on luonut hiuksillesi.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 2 tulosta