Rebuild

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Rebuild Conditioner

Ota luonnollisesti korjaava ja kosteuttava hoitoaine osaksi suihkurutiiniasi: tuloksena hyvinvoivat ja hoidetut hiukset!

16,90 €

Kyllä kiitos!

Rebuild

Hiusten vaurioita tehokkaasti paikkaavat Four Reasons Nature Rebuild -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat rasittuneiden hiusten pelastajia. Tuotteiden ravinteikas ja proteiinipitoinen koostumus korjaa kemiallisten käsittelyiden tai lämpötyökalujen aiheuttamia vaurioita ja vahvistaa hellää huolenpitoa kaipaavia hiuksia. Rasittuneista ja vahingoittuneista hiuksista tulee hyvinvoivat, pehmeät ja terveet. Käytä päivittäiseen proteiinin tarpeeseen ja ihaile hiustesi vahvuutta!

Rebuild-sarjasta löydät luonnonkosmetiikkashampoon sekä luonnonkosmetiikkahoitoaineen, jotka paikkaavat hiusta ja saavat aikaan pehmeän tunteen. Hoitoaineen sisältämä sheavoi ravit­see rasittuneita ja hauraita hiuksia tehokkaasti, antaen niille terveen kiillon ja uutta vahvuutta. Shampoon sisältämät riisi- ja soijaproteiinit puolestaan imeytyvät hiukseen suojaten sitä sisältäpäin. Käytä sarjan luonnonkosmetiikkatuotteita yhdessä, ja pian mikään ei seiso vahvojen hiustesi tiellä!

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Vaurioiden korjausta ja vahvuutta rasittuneille hiuksille
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Katso täältä, mikä luonnokosmetiikkashampoo on sinulle paras valinta!

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 2 välinettä itseltäsi näyttämiseen