Moisture

Kosteuttavat Nature Moisture -luonnonkosmetiikkatuotteet antavat kuiville hiuksillesi niiden kaipaamaa pehmeyttä ja huolehtivat siitä, että ihanteellinen kosteustasapaino palautuu. Hoitotuotteet sekä luonnonkosmetiikkashampoo tarjoavat hiuksille tehoannoksen luonnollisia, hyvää tekeviä ravinteita, joten kuivahtaneista hiuksista tulee jälleen joustavat ja eloisat. Ei enää karheita ja katkeilevia hiuksia, vaan silkkistä joustavuutta ja kaunista kiiltoa.

#1 Joustavuutta & kosteutta, silkkistä pehmeyttä
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta peräisin ja 100 % vegaanisia
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Nature-tuotteilla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, mikä takaa raaka-aineiden luonnollisuuden sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuden. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tuotteiden vastuullisuuden tai luonnollisuuden tarkistamisesta – teimme sen puolestasi!

Nature Moisture -sarjan luonnonkosmetiikkashampoo, -hoitoaine sekä -hiusöljy yhdessä takaavat sinulle kosteutetummat ja kiiltävämmät hiukset kuin uskallat edes uneksia. Shampoo ja hoitoaine sisältävät tehoaineenaan sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia, joka hellii kutiavaa ja kuivaa hiuspohjaa. Hoitoöljyn sisältämä luomujo­jobaöljy puolestaan kosteuttaa hiuksia tehokkaasti.  Tälle ei voi sanoa ei – eikä onneksi tarvitsekaan. Moisture-tuotteiden kierrätetystä muovista valmistetut pakkaukset ovat lisäksi kauniin sinisiä, kuin pilvetön taivas.

Fun fact: Nature Moisture -luonnonkosmetiikkashampoo palkittiin vuonna 2020 parhaana luonnonkosmetiikkatuotteena Nordic Natural Beauty Awardseissa, jossa se oli mukana ”99% Natural Treatment” -kategoriassa. Myös Nature-sarjan Moisture Oil palkittiin samassa palkintogaalassa.

Four Reasons Nature -tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Suomessa. Siksi ne ovat hyvä valinta sekä sinulle että ympäristölle: Tuotteiden sisältö on vähintään 99 % luonnosta peräisin ja koostumukset sekä tehoaineet ovat aidosti luonnonmukaisia. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia. Four Reasons Nature on luksusta, jonka luonto on luonut hiuksillesi.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 3 tulosta