Moisture

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Moisture Shampoo

⭐⭐⭐⭐⭐ “Olen käyttänyt tämän ja Original sarjan kosteuttavia tuotteita ja molemmat toimii todella hyvin!” – Jasmin

16,90 €

Kyllä kiitos!

Moisture

Kosteuttavat Nature Moisture -luonnonkosmetiikkatuotteet antavat kuiville hiuksille niiden kaipaamaa pehmeyttä ja huolehtivat siitä, että ihanteellinen kosteustasapaino palautuu. Kuivahtaneista hiuksista tulee jälleen joustavat ja eloisat. Ei enää karheita ja katkeilevia hiuksia, vaan silkkistä joustavuutta ja kaunista kiiltoa.

Nature Moisture -sarjan luonnonkosmetiikkashampoo, –hoitoaine sekä –hiusöljy yhdessä takaavat sinulle kosteutetummat ja kiiltävämmät hiukset kuin uskallat edes uneksia. Shampoo ja hoitoaine sisältävät tehoaineenaan sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia ja hoitoöljy puolestaan luomujojobaöljyä. Moisture-tuotteiden kierrätetystä muovista valmistetut pakkaukset ovat lisäksi kauniin sinisiä, kuin pilvetön taivas.

Fun fact: Nature Moisture -luonnonkosmetiikkashampoo palkittiin vuonna 2020 parhaana luonnonkosmetiikkatuotteena Nordic Natural Beauty Awardseissa, jossa se oli mukana ”99% Natural Treatment” -kategoriassa. Myös Nature-sarjan kosteuttava hiusöljy palkittiin samassa palkintogaalassa.

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Joustavuutta & kosteutta, silkkistä pehmeyttä
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Katso täältä, mikä luonnokosmetiikkashampoo on sinulle paras valinta!

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 2 välinettä itseltäsi näyttämiseen