Color

Hiusväriä suojaavat Nature Color -luonnonkosmetiikkatuotteet pidentävät hiusvärisi kestoa ja antavat hiuksillesi ihanan kiillon, joka tuo sävyjen eri vivahteet kauniisti esiin. Hennot hiukset saavat nauttia silkkisestä pehmeydestä ja sileydestä ilman latistumista ja karheista hiuksista tulee jälleen kiiltävät. Hehkuva hiusväri näyttää upealta hyvin hoidetuissa, terveissä hiuksissa. Oli hiustesi väri sitten vaalea, ruskea, punainen tai neon-pinkki, Color-sarjan luonnonkosmetiikkashampoo, -hoitoaine ja -hoitosuihke luovat niihin elinvoimaa ja kauniin hehkun – luonnollisesti.

#1 Suojaa hiusvärille ja säkenöivää kiiltoa
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta peräisin ja 100 % vegaanisia
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Nature-sarjan luonnonkosmetiikkahiustuotteilla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, mikä takaa raaka-aineiden luonnollisuuden sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuden. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tuotteiden vastuullisuuden tai luonnollisuuden tarkistamisesta – teimme sen puolestasi!

Color-tuotesarjaan kuuluvat luonnonkosmetiikkahoitoaine, -shampoo sekä -hoitosuihke, joita yhdessä käyttämällä saat upeasti hehkuvat ja hyvinvoivat hiukset. Oliiveista saatavan uutteen antioksidantit pitävät hiusvärin eloisana ja luomugranaattiomena- sekä luomupellavauute luovat upean kiillon. Ihanan vaaleanpunaiset, kierrätysmuovista valmistetut pakkaukset kruunaavat suihkuhetkesi.

Four Reasons Nature -tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Suomessa. Siksi ne ovat hyvä valinta sekä sinulle että ympäristölle: Tuotteiden sisältö on vähintään 99 % luonnosta peräisin ja koostumukset sekä tehoaineet ovat aidosti luonnonmukaisia. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia. Four Reasons Nature on luksusta, jonka luonto on luonut hiuksillesi.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 3 tulosta