Moisture

Moisture Recovery -tuotesarja hellii kuivia, paksuja ja karheita hiuksia kosteuttamalla niitä tehokkaasti ja lukitsemalla kosteuden hiuksen sisään – hiukset pysyvät elinvoimaisina ja terveen näköisinä koko päivän. Ravitsevaa jojobaöljyä sisältävä tuotesarja ravitsee paksuja ja karheita hiuksia syvältä ja saa ne näyttämään ja tuntumaan kauniin elinvoimaisilta – koko päivän. Jo yhden käyttökerran jälkeen hiukset muuttuvat pehmeiksi ja kiiltäviksi, hiusten katkeilu vähenee ja kuivat latvat tuntuvat kosteutetuilta.

Näistä syistä ihastut:

• Palauttaa hiusten kosteustasapainon 24 tunnin ajaksi*
• Tekee hiuksista kaksi kertaa pehmeämmät**
• Tekee hiuksista 3 x vahvemmat katkeilua vastaan***
• Hiukset näyttävät välittömästi tuuheilta, kiiltäviltä ja terveiltä

*Kun käytetään Joico Moisture Recovery -sarjan shampoota ja Treatment Balm -tehohoitoa **Kun käytetään Joico Moisture Recovery shampoota ja hoitoainetta yhdessä verrattuna käsittelemättömiin, vahingoittuneisiin hiuksiin ***Kun käytetään Joico Moisture Recovery -sarjan shampoota ja Treatment Balm -tehohoitoa yhdessä; kampaamisen aiheuttama vahingoittuneiden hiusten katkeilu verrattuna ei-hoitavaan shampooseen.

Tuotteet sisältävät Joico SmartRelease-teknologiaa:

Keratiini ja arginiini (tunkeutuvat hiuksen rakenteeseen ja korjaavat vaurioita sekä vahvistavat hiusta).

Ruusunmarjaöljy (lisää pintakerroksen pehmeyttä ja kiiltoa) – näkymättömän liposomin sisällä. Tämä kolmitehoinen koostumus korjaa ja vahvistaa hiuksia pitkäkestoisesti sekä suojaa niitä päivittäisen muotoilun ja ulkoisten rasitteiden kuluttavilta vaikutuksilta.

Lue lisää
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet
Tuotetyyppi

Näytetään kaikki 3 tulosta

Takaisin ylös