Moisture

Kun hiuksesi kaipaa kosteutta, voit valita hiuksillesi sopivat tuotteet joko intensiivisesti kosteuttavasta Moisture Recovery -tuotesarjasta tai ohuemmille hiuksille tarkoitetusta HydraSplash -sarjasta.

Moisture Recovery -tuotteet hellii kuivia, paksuja ja karheita hiuksia kosteuttamalla niitä tehokkaasti ja lukitsemalla kosteuden hiuksen sisään – hiukset pysyvät elinvoimaisina ja terveen näköisinä koko päivän. Ravitsevaa jojobaöljyä sisältävä tuotesarja ravitsee paksuja ja karheita hiuksia syvältä ja saa ne näyttämään ja tuntumaan kauniin elinvoimaisilta – koko päivän. Jo yhden käyttökerran jälkeen hiukset muuttuvat pehmeiksi ja kiiltäviksi, hiusten katkeilu vähenee ja kuivat latvat tuntuvat kosteutetuilta.

HydraSplash -tuotteet antavat uutta elinvoimaa hennoille, kuiville ja hauraille hiuksille. Kun hennot tai normaalit hiukset tuntuvat kuivilta, niiden kosteustasapaino saadaan palautettua HydraSplash-sarjan tuotteilla. Kookosvettä sisältävät tuotteet on suunniteltu kosteuttamaan hiuksia 24 tunnin ajan ja tekemään hiuksista kiiltävät sekä
pehmeät latistamatta niitä.

Näistä syistä ihastut Moisture Recovery -tuotteisiin:

• Palauttaa hiusten kosteustasapainon 24 tunnin ajaksi*
• Tekee hiuksista kaksi kertaa pehmeämmät**
• Tekee hiuksista 3 x vahvemmat katkeilua vastaan***
• Hiukset näyttävät välittömästi tuuheilta, kiiltäviltä ja terveiltä

*Kun käytetään Joico Moisture Recovery -sarjan shampoota ja Treatment Balm -tehohoitoa **Kun käytetään Joico Moisture Recovery shampoota ja hoitoainetta yhdessä verrattuna käsittelemättömiin, vahingoittuneisiin hiuksiin ***Kun käytetään Joico Moisture Recovery -sarjan shampoota ja Treatment Balm -tehohoitoa yhdessä; kampaamisen aiheuttama vahingoittuneiden hiusten katkeilu verrattuna ei-hoitavaan shampooseen.

Näistä syistä ihastut HydraSplash -tuotteisiin:

• 24 tunnin kosteutus*
• Hiukset näyttävät elinvoimaisilta ja kiiltäviltä jo yhden käyttökerran jälkeen
• Ei latista hentojakaan hiuksia

*Kun käytetään HydraSplash-sarjan kosteuttavaa shampoota, hoitoainetta ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta, tai HydraSplash-sarjan kosteuttavaa shampoota ja hiusnaamiota.

Kaikki tuotteet sisältävät Joico SmartRelease-teknologiaa:

Keratiini ja arginiini (tunkeutuvat hiuksen rakenteeseen ja korjaavat vaurioita sekä vahvistavat hiusta).

Ruusunmarjaöljy (lisää pintakerroksen pehmeyttä ja kiiltoa) – näkymättömän liposomin sisällä. Tämä kolmitehoinen koostumus korjaa ja vahvistaa hiuksia pitkäkestoisesti sekä suojaa niitä päivittäisen muotoilun ja ulkoisten rasitteiden kuluttavilta vaikutuksilta.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 7 tulosta