JoiFull

Käänteentekevä tuotekolmikko – JoiFull-shampoo, -hoitoaine ja geelimäinen muotoiluvoide – saa suortuvat pitkäkestoisesti täyteläisen runsaiksi ja helposti hallittaviksi ilman karheaa ja tahmeaa tunnetta. JoiFull antaa hiuksiin luonnollisen näköistä ja miellyttävän tuntuista volyymiä, joka kohottaa hiusten lisäksi kantajansa itseluottamusta.

Näistä syistä ihastut:

  • Entistä tuuheammat, paksummat ja kimmoisammat hiukset
  • Kampaus kestää 24 tuntia*
  • Pitkäkestoinen suoja kosteutta vastaan*
  • Antaa välitöntä kiiltoa

*Kun tuuheuttavaa JoiFull-shampoota, hoitoainetta ja muotoiluvoidetta käytetään kokonaisuutena

JoiFull-sarjan ainesosat kohottavat hiuksia ja tekevät niistä uskomattoman tuuheat sekä terveen näköiset, vahvat ja kiiltävät pitkäkestoisesti.

Riisiproteiini sisältää runsaasti aminohappoja, jotka vahvistavat ja paksuntavat hiuksia ja tekevät hennoista, latteista hiuksista tuuhean tuntuiset ja näkyvästi kuohkeammat.

Bambu-uute sisältää paljon kuituja ja piitä tehden hiuksista tuuheat ja entistä paksummat, vahvemmat sekä kiiltävämmät.

Lootuksenkukka on arvostettu, eksoottinen kukka, jossa on runsaasti vahvistavia proteiineja, magnesiumia ja kaliumia. Se lisää hiusten kimmoisuutta ja tekee niistä terveen näköiset.

Tuotteet sisältävät Joico SmartRelease-teknologiaa:

Keratiini ja arginiini (tunkeutuvat hiuksen rakenteeseen ja korjaavat vaurioita sekä vahvistavat hiusta.

Ruusunmarjaöljy (lisää pintakerroksen pehmeyttä ja kiiltoa) – näkymättömän liposomin sisällä. Tämä kolmitehoinen koostumus korjaa ja vahvistaa hiuksia pitkäkestoisesti sekä suojaa niitä päivittäisen muotoilun ja ulkoisten rasitteiden kuluttavilta vaikutuksilta.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 4 tulosta