Blonde Life

Ylläpidä vaaleiden hiusten kirkkautta ja viileää sävyä! Blonde Life -sarjan ylelliset hiustenhoitotuotteet on kehitetty torjumaan vaaleiden hiusten haasteita; keltaisuutta, kiillottomuutta sekä hiusten katkeilua. Tuotteet soveltuvat hyvin suomalaiselle hiustyypille, sillä ne eivät ylihoida hiuksia tai tee niistä raskaita. Niiden tasapainoinen koostumus antaa kuohkeutta ja hoitavuutta juuri sopivassa suhteessa jättäen hiukset ilmavan runsaiksi ja kiiltäviksi.

Teknologia ja tehoaineet

Luonnolliset eksoottiset öljyt ja tehokkaasti hiuksia hoitavat ainesosat kosteuttavat vaalennettuja hiuksia tehden hiuksista kiiltävät ja terveen näköiset.

SmartRelease-teknologia

Ainutlaatuinen innovaatio perustuu kolmeen hiuksia hoitavaan tehoaineeseen:

  • Keratiini ja arginiini (tunkeutuvat hiuksen rakenteeseen ja korjaavat vaurioita sekä vahvistavat hiusta)
  • Ruusunmarjaöljy (lisää pintakerroksen pehmeyttä ja kiiltoa) – näkymättömän liposomin sisällä. Tämä kolmitehoinen koostumus korjaa ja vahvistaa hiuksia pitkäkestoisesti sekä suojaa niitä päivittäisen muotoilun ja ulkoisten rasitteiden kuluttavilta vaikutuksilta.

ARGINIINI: Vaalennuskäsittely kuluttaa hiusten arginiinia merkittävästi. Tämä hiusten kimmoisuutta luontaisesti ylläpitävä aminohappo tasapainottaa ja vahvistaa vaalennettujen hiusten rakennetta ja ehkäisee niiden katkeilua.**

TAMANUÖLJY: Kaakkois-Aasiasta peräisin oleva tehoöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sekä omega-6- ja omega-9-rasvahappoja. Se lisää hiusten kiiltoa, suojaa hiusväriä ja silottaa haurastuneita hiuksia.

MONOI-ÖLJY: Kookosöljystä ja tahitilaisesta keikarinkukkauutteesta sekoitettu eksoottinen öljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja. Se ravitsee ja suojaa jokaista hiussuortuvaa vaikuttaen seuraavasti:

  • Sisältäpäin palauttamalla kosteustasapainoa ja lisäämällä pehmeyttä, kimmoisuutta ja rakennetta.
  • Ulkoapäin silottamalla hiuksen pintaa, vähentämällä takkuisuutta ja suojaamalla hiusta kuivumiselta sekä ulkoisilta rasitteilta.

Muut tehoaineet:

Blonde Life Violet -tuotteet

Kevyt violetti vivahde toimii tasapainottavana ainesosana, joka taittaa kellertävän sävyn kerralla viileämmäksi.

Blonde Life Brightening -tuotteet

Puhdistavat ainesosat: poistavat kloori- ja mineraalijäämiä, torjuvat tunkkaisten ja kellertävien sävyjen muodostumista ja pitävät hiukset kirkkaan vaaleina käsittelykertojen välillä.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 11 tulosta