Damage Control

Nyt on aika korjata syntyneet vahingot! Kun hiuksesi ovat kemiallisten käsittelyiden, kuten vaalennusten rasittamat, katkeilevat ja tuntuvat haurailta ja elottomilta, valitse vaurioituneille hiuksille suunniteltu Professional Damage Control -shampoo ja hoitoaine. Hiuksia rakennepaikkaavat ammattilaistason shampoo ja hoitoaine korjaavat vaurioita sekä antavat vahvuutta ja pehmeyttä väsyneille hiuksillesi.

#1 Terveet hiukset
#2 Vaurioiden korjausta
#3 Vahvuutta
#4 Pehmeyttä

Kampaamolaatuinen shampoo ja hoitoaine vaurioituneille hiuksille

Damage Control Shampoo rakennepaikkaa ja vahvistaa käsiteltyä ja huokoista hiusta jättäen jälkeensä kosteutta ja joustavuutta.

Damage Control hoitoaine selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä, antaen samalla vahvuutta hiuksille.

Professional-sarjaan kuuluvat shampoo ja hoitoaine pelastavat vaurioituneet hiuksesi laadukkaiden raaka-aineiden avulla: papaija-, rohtosammakonputki- ja iirisuute hoitavat hiuksiasi hellävaraisesti ja tehokkaasti sekä tekevät niistä helposti selvitettävät ja käsiteltävät. Tuloksena ovat puhtaat ja hoidetut hiukset!

Four Reasons Professional Damage Control -tuotteet ovat parhaista raaka-aineista luotuja ammattilaistason hiustuotteita. Vaurioita tehokkaasti korjaavat tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakkaukset kierrätettävistä materiaaleista valmistettuja. Vain parasta, parhaalle.

Käsiteltyjen hiusten korjaukseen saattaa tarvita paljon muutakin kuin oikeat tuotteet. Lue täältä 6 vinkkiämme vaurioituneiden hiusten hoitamiseen!

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 2 tulosta