Color Mask Art

Color Mask Art Gemstones Collection on jalokivimäisten sävyjen ja kristallinkirkkaan laveeraajan kokoelma, joka antaa välineet korkeatasoisiin, ultrakiiltäviin suoravärituloksiin. Geelimäinen koostumus levittyy helposti ja sävy vaalenee hiuksista kauniisti samassa sävymaailmassa. Tuotesarja on vegaaninen, ammoniakiton ja hajusteeton.


Gemstones Collection

Color Mask Artin Gemstones Collection -sävykokoelma on saanut nimensä auringonvalossa kimaltelevista, värikkäinä hehkuvista jalokivistä, jotka heijastavat kauniisti valoa kiiltävällä pinnallaan. Gemstones -sävyt ovat hieman enemmän kuin pelkkiä perusvärejä; syviä smaragdeja, kirkkaita topaaseja, vietteleviä rubiineja ja ylellisiä safiireita – valikoima tarjoaa aarrearkullisen upeita vaihtoehtoja korostamaan persoonaasi.

Gemstones Collection koostuu utuisen herkistä pastellisävyistä, rohkeista intensiivisävyistä ja neonsävyistä, jotka myös hehkuvat UV-valossa. Clear Crystal -laveeraajalla voit muokata sävyjen intensiteettiä makusi mukaiseksi, ja sävyjä keskenään sekoittamalla voit luoda juuri sinulle sopivan, uniikin sävyn. Tuotesarja on vegaaninen, ammoniakiton ja hajusteeton.

Ymmärrä suoravärin luonne

Suoravärissä pigmentit kiinnittyvät sähkövarauksella hiuksen pintaan toisin kuin kestovärissä, jonka pigmentit tunkeutuvat hiuksen rakenteen sisään.

Suoravärisävyn valinnassa on tärkeää ymmärtää hiusten pohjavärin ja kunnon merkitys lopputulokselle. Parhaan lopputuloksen aikaansaaminen vaatii täysin puhtaaksi vaalennetun pohjan. Eri tummuusasteet ja sävyt hiuksen pohjavärissä muuttavat sävyn luonnetta. Tämän vuoksi väriopin ymmärtäminen ja väriympyrän hyödyntäminen on suoravärjäyksen ydin.

Kun sekoittelet sävyjä keskenään tai muokkaat sävyn intensiteettiä laveeraajan avulla, huomioi aina pohjan vaikutus lopputulokseen. Tarvittaessa sävytä hiukset etukäteen lähemmäksi haluttua lopputulosta.

Suoravärisävy kestää hiuksissa 3–20 pesua riippuen valitusta sävystä ja hiusten lähtötilanteesta. Todella huonokuntoisista ja hyvin terveistä hiuksista väri saattaa irrota nopeammin. Tämä johtuu rasittuneiden hiusten huokoisesta rakenteesta ja terveiden hiusten liukkaasta pinnasta, johon pigmenttien on vaikeampi tarttua. Värin haalistuessa sävy voi myös kulua nopeammin rasittuneimmilta alueilta.

Käytä oikein

Kirkkaimman lopputuloksen saat levittämällä Color Mask Art -suoravärin puhtaan vaaleaksi vaalennettuihin hiuksiin, jolloin sävy myös kestää pidempään. Huomioi, että vaaleimmat sävyt näkyvät vain valkoisiksi vaalennetuissa hiuksissa. Suosittelemme ennen ensivärjäystä tekemään värinpoiston tai vaalennuspesun/vaalennuksen värjättäville hiuksille, jotta lähtötilanne olisi ihanteellinen suoravärille.

 • Pese hiukset shampoolla. Älä käytä hoitoainetta.
 • Jos hiuksesi ovat huokoiset tai aiemmin vaalennetut, testaa sävyn sopivuus käyttöohjeen mukaan huomaamattomaan paikkaan ennen lopullista käsittelyä.
 • Poista korut ja suojaa vaatteet. Käytä suojakäsineitä. Levitä valitsemasi sävy tai sävysekoitus tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin välttäen värin leviämistä iholle. Kampaa hiukset lopuksi harvapiikkisellä kammalla.
 • Anna vaikuttaa 15–30 min riippuen halutun lopputuloksen intensiivisyydestä ja kestosta.
 • Huuhtele huolellisesti runsaalla viileällä vedellä. Käytä tummaa pyyhettä hiusten kuivaamiseen. Käytä tarvittaessa hoitoainetta.
 • Voit kokeilla värisävyä huomaamattomaan paikkaan noudattaen käyttöohjetta ennen koko hiusten värjäämistä. Näin varmistut siitä, että lopputulos vastaa toiveitasi.

Ylläpidä

Suoravärin pysyvyyteen vaikuttavat mm. hiuslaatu ja hiusten kunto, aiemmat kemialliset käsittelyt, käytetyt hiusten hoitotuotteet, pesutottumukset ja kuinka hyvin väri on vaikutusajalla tarttunut hiuksiin. Tehokkain keino suoravärin ylläpidossa on pesukertojen harventaminen. Sävy pysyy intensiivisempänä, kun korvaat hiusten pesun silloin tällöin kuivashampoolla.

 • Vältä syväpuhdistavia tuotteita.
 • Käytä värjätyille hiuksille tarkoitettuja shampoita ja hoitoaineita tai jos hiuksesi ovat huonokuntoiset, vaalennetuille hiuksille tarkoitettuja shampoita ja hoitoaineita.
 • Käytä viileää vettä hiuksia pestessäsi.
 • Lisää pieni määrä suoraväriä silloin tällöin normaaliin hoitoaineeseen hiustenpesun yhteydessä, jolloin hiukset saavat sävyä vahvistavan annoksen pigmenttiä ja sävy kestää pidempään. Voit myös sekoittaa väriä Clear Crystal -laveeraajaan ennen levitystä.
 • Käytä hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Tämä pidentää värin kestoa.
 • Suojaa hiuksesi kostealla pyyhkeellä ennen saunaan menoa. Suojaa hiuksesi myös uidessasi kloorivedessä.
 • Kuivaa hiukset aina pesun jälkeen föönillä.
 • Käytä lämpösuojatuotetta, kun käytät lämpötyökaluja.
Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 9 tulosta