Tuotetieto

Tunnetko kaikki Olaplex-tuotteet?

5.10.2020, Monna

Olaplexista on tullut vuosien aikana yksi maailman tunnetuimmista hiustenhoitobrändeistä niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin keskuudessa. Ja koska Olaplex-perhe on täydentynyt monilla tuotteilla viime aikoina, ajattelimme käydä läpi kaikki tuotteet ja miten Olaplex toimii.

Ensimmäiset Olaplex-tuotteet – johon koko nykyinen suosio perustuu – suunniteltiin hiusammattilaisten käyttöön helpottamaan erilaisten hiusten kemiallisissa käsittelyissä. Jokainen hiusalan ammattilainen tuntee tuotteet Olaplex No.1, No.2 sekä kuluttajille tarkoitetun No.3 Hair Perfector -hoidon, josta monen teidänkin Olaplex-matka on saanut alkunsa. Tänä päivänä Olaplex-perhe on kasvanut No.4 Bond Maintenance Shampoolla, No.5 Bond Maintenance Conditioner -hoitoaineella, No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteella, No.7 Bonding Oil -hiusöljyllä sekä uusimpana No.0 Intensive Bond Building Hair Treament -intensiivihoidolla.

Mitä Olaplex tekee hiuksillesi?

Käyttämällä Olaplex No.1 Bond Multiplier -tuotetta hiuksiisi kemiallisten käsittelyjen yhteydessä, kampaajasi lieventää huomattavasti hiustesi vahingoittumista esimerkiksi vaalentamisen yhteydessä. Tämä mahdollisuus on mullistanut koko hiusalan. Olaplex No.1 jälkeen, hiuksiin lisätään lopuksi Olaplex No.2, joka jatkaa hiussidosten paikkaamista ja hemmottelee hiuksiasi käsittelyn jäljiltä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että istuessasi kampaajan penkkiin värinmuutos mielessäsi odotuksesi ovat realistiset. Kampaajasi on paras henkilö arvioimaan mitä hiuksillesi voi ja uskaltaa tehdä yhdellä käsittelykerralla. Joissakin tilanteissa voi olla mahdollista vaalentaa tummanruskeat hiukset platinanvaaleiksi yhdessä päivässä ja saada uskomattomia lopputuloksia aikaiseksi. Tämä jaksaa ihmetyttää meitä joka kerta! Mutta läheskään kaikkien hiukset eivät valitettavasti kestä näin radikaalia muutosta kerralla, edes Olaplexin kanssa. Joten mikäli haaveilemasi muutos vaatii useamman käyntikerran, suosittelemme käymään välissä pelkässä Olaplex-salonkihoidossa, jolloin hiuksistasi tulee terveemmät ja ne ovat paremmassa kunnossa seuraavaa käsittelykertaa varten. Jokainen Olaplex-hoitokerta tekee hiuksistasi vahvemmat, oli hiuksesi missä kunnossa tahansa! Löydät Olaplex-kampaamot täältä.

Oletko vielä mukana? Eli No.1 toimii siis ammattilaisen työkaluna, joka taistelee vaurioita vastaan käsittelyn aikana ja ammattilaistuote No.2 elvyttää ja rakennepaikkaa hiussidoksia käsittelyn jälkeen tai käsittelyjen välillä. Kotona käytettävä Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoito jatkaa Olaplex-salonkihoidon vaikutusta kotona. No.3 on tarkoitettu käytettäväksi vähintään kerran viikossa, riippuen hiustesi kunnosta. Kun Olaplex alun perin lanseerattiin, No.3 oli ainoa kotihoitoon tarkoitettu tuote. Tänä päivänä Olaplex-perhe on täydentynyt toinen toistaan hienoimmilla tuotteilla ja kaikissa tuotteissa on Olaplexin patentoitu teknologia.

Haluatko lukea lisää Olaplex No.3 -tehohoidosta? Lue artikkeli Kaikki mitä sinun tulee tietää suositusta Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoidosta.

Jokapäiväiseen käyttöön Olaplex No.4 -shampoo ja No.5-hoitoaine

Jatketaan No.4 Bond Maintenance Shampoolla ja No.5 Bond Maintenance Conditioner -hoitoaineella. Muistutuksena siis, eli jokainen Olaplex-tuote sisältää Olaplexin patentoidun teknologian, joka korjaa hiuksen vaurioituneita disulfidi-hiussidoksia. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella kerralla, kun käytät mitä tahansa Olaplex-tuotetta, peruskorjaat hiuksiasi. No.1, No.2 ja No.3 rakennepaikkaavat hiuksiasi. Moni hämmästyy kun kuulee, etteivät No.2 tai No.3 toimi hoitoaineen tapaan. Ne eivät kosteuta hiuksiasi, koska ne korjaavat hiussidoksia. Tästä syystä olemme olleet äärimmäisen iloisia Olaplex No.4 -shampoosta ja No.5-hoitoaineesta. Nämä tuotteet korjaavat myös hiussidoksia kaiken muun hyvän lisäksi, muun muassa antavat hiuksillesi niiden kaipaamaa kosteutusta. Helppo tapa yhdistää hiussidosten korjaaminen ja hiusten kosteuttaminen jokaisella pesukerralla!

Tehokaksikko: Olaplex No.6 ja No.7

Hiussidosten vahvistaminen ja kosteuttaminen ei kuitenkaan lopu tähän! Olaplex-muotoilutuotteet No.6 Bond Smoother -muotoiluvoide sekä No.7 Bonding Oil -hiusöljy antavat hiuksillesi syyn kiiltää ja tekevät sen vielä äärimmäisen helposti. No.6 on hiuksiin jätettävä muotoiluvoide, joka korjaa hiussidoksia, hoitaa ja pitää pörröiset hiukset kurissa jopa 72 tuntia! Lisäät tuotteen vain pyyhekuiviin hiuksiin ja koska kyseessä on tehokas pakkaus, pienenpieni määrä tuotetta riittää. No.7 viimeistelee hiuksista upean upean kiiltävät, kosteuttaa, vähentää pörröisyyttä ja lisäksi vielä suojaa hiuksia lämpötyökaluilta aina 230 asteeseen saakka.

Perheen uusin tulokas on kotihoidoksi tarkoitettu Olaplex No.0 -intensiivihoito, joka toimii yhdessä Olaplex No.3 kanssa. No.0 toimii pohjustustuotteen tapaan vahvistaen ensin hiussidoksia, jonka lisäksi tuote valmistelee hiukset vastaanottamaan vielä No.3 -tehohoidon ravitsevia vaikutuksia. Pääset lukemaan lisää No.0-intensiivihoidosta täältä.

Kaikki Olaplex-tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille sekä kaiken värisille hiuksille. Jokainen hiuslaatu hyötyy Olaplexin patentoimasta teknologiasta, hiusten kunnosta riippumatta.


Laita Olaplex seurantaan ja kysy lisää Facebookissa@OlaplexFi tai Instagramissa @olaplexfi!

Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!