Tuotetieto

Suositut Joico Moisture Recovery -tuotteet uudistuivat!

27.7.2020, Monna

Ovatko hiuksesi karheat, pörröiset ja itsepäiset? Mikäli vastasit kyllä, saattavat hiuksesi olla vain vailla kunnon kosteutusta. Joicon Moisture Recovery -tuotesarja hellii kuivia, paksuja ja karheita hiuksia kosteuttamalla niitä tehokkaasti ja lukitsemalla kosteuden hiuksen sisään – hiukset pysyvät elinvoimaisina ja terveen näköisinä koko päivän.

Intensiivistä kosteutusta

Ravitsevaa jojobaöljyä sisältävä tuotesarja ravitsee paksuja ja karheita hiuksia syvältä ja saa ne näyttämään ja tuntumaan kauniin elinvoimaisilta. Jo yhden käyttökerran jälkeen hiukset muuttuvat pehmeiksi ja kiiltäviksi, hiusten katkeilu vähenee ja kuivat latvat tuntuvat kosteutetuilta. Tuotesarja sisältää Moisture Recovery Moisturizing shampoon ja hoitoaineen sekä Moisture Recovery Treatment Balm -tehohoidon.

Näistä syistä ihastut:

  • Palauttaa hiusten kosteustasapainon 24 tunnin ajaksi*
  • Tekee hiuksista kaksi kertaa pehmeämmät**
  • Tekee hiuksista 3 x vahvemmat katkeilua vastaan***
  • Hiukset näyttävät välittömästi tuuheilta, kiiltäviltä ja terveiltä

*Kun käytetään Joico Moisture Recovery -sarjan shampoota ja Treatment Balm -tehohoitoa **Kun käytetään Joico Moisture Recovery shampoota ja hoitoainetta yhdessä verrattuna käsittelemättömiin, vahingoittuneisiin hiuksiin ***Kun käytetään Joico Moisture Recovery -sarjan shampoota ja Treatment Balm -tehohoitoa yhdessä; kampaamisen aiheuttama vahingoittuneiden hiusten katkeilu verrattuna ei-hoitavaan shampooseen.

Joico SmartRelease -teknologia

Ainutlaatuinen innovaatio perustuu kolmeen hiuksia hoitavaan tehoaineeseen:

Keratiini & Arginiini (tunkeutuvat hiuksen rakenteeseen ja korjaavat vaurioita sekä vahvistavat hiusta)

Ruusunmarjaöljy (lisää pintakerroksen pehmeyttä ja kiiltoa) -näkymättömän liposomin sisällä. Tämä kolmitehoinen koostumus korjaa ja vahvistaa hiuksia pitkäkestoisesti sekä suojaa niitä päivittäisen muotoilun ja ulkoisten rasitteiden kuluttavilta vaikutuksilta.

Moisture Recovery -sarja sisältää SmartRelease-teknologian lisäksi kahta luonnon tehokkaimmin kosteuttavista ainesosista. Sarjan tuotteet korjaavat hiusten kosteustasapainoa pitkäkestoisesti ja käytännössä estävät hiuksia kuivumasta enää uudelleen. Moisture Recovery -tuotteet korjaavat hiusten luonnollisen hydrolipidikalvon, joka pidättää kosteutta hiuksen sisällä.

 Merilevä on luonnollinen kosteuttaja, täynnä vitamiineja ja mineraaleja. Se tuo hiuksiin kohdennettua kosteutusta ja tärkeitä ravinteita, jotka tekevät hiuksista terveen näköiset..

Jojobaöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, kuten omega9rasvahappoja, ja se kosteuttaa hiuksia tehden niistä upean kiiltävät.

0 0 arvio
Kerro mielipiteesi
Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Takaisin ylös

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.