Uutiset

Rekry: E-Commerce Specialist Helsinkiin

9.9.2020, Johanna

Me Four Reasonsilla olemme perhe – äänekäs, hillitty, räiskyvä, naurava, luova, joskus vähän outo. Jokainen meistä on omanlaisensa. Sovit hyvin joukkoon. Me uskomme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Me uskomme, että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöten.

Yhdessä 4000 suomalaisen kampaamoasiakkaamme ja 15 vientimaamme jakelijan kanssa teemme hyvistä hiuspäivistä mahtavia ja huonoistakin parempia. Tutkimusyhtiö Corporate Spirit Oy on myöntänyt meille Suomen Innostavin Työpaikka -kunniamaininnan henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella. Meille tunnustus merkitsee paljon, sillä se kuvastaa sitä jatkuvaa innostusta, jolla suhtaudumme työhömme ja työperheeseemme. Four Reasons on osa kotimaista perheomisteista Transmeri-konsernia (liikevaihto 250 miljoonaa euroa, noin 600 työntekijää). Tule osaksi Suomen innostavinta kauneusalan yhteisöä!


Haemme E-Commerce Specialistia noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Etsimme tiimiimme myyntihenkistä, näkemyksellistä ja toimeen tarttuvaa digimarkkinoinnin ja verkkokaupan osaajaa! Tehtävässä vastaat kotimaisen Four Reasons -hiuskosmetiikkabrändin verkkokauppaliiketoiminnasta, päävastuunasi kuluttaja- ja tukkuverkkokauppojemme myynnin kehittäminen. Tässä tehtävässä aika ei käy pitkäksi, sillä työsarkaa riittää myynnin suunnittelusta ja analysoinnista aina käytännön markkinointi- ja asiakaspalvelutyöhön. Tueksesi saat intohimoisesti työhönsä suhtautuvat tiimikaverit, ihanat tuotteet, joita on helppo suositella, sekä rautaiset digiyhteistyökumppanit. Jos konversiot, SEO ja ROAS saa pulssisi kiihtymään innosta ja voit käsi sydämellä kutsua itseäsi mukavaksi työkaveriksi, haluamme kuulla sinusta lisää!

Tehtäviisi kuuluu:

 • kuluttaja- ja tukkuverkkokaupan päivittäinen operointi ja jatkuva kehittäminen (WooCommerce)
 • verkkosivustojen ylläpito ja kehittäminen: sivujen rakennus, sisällönsyöttö, sisältöjen rikastus ja optimointi (WordPress, Google Analytics)
 • verkkokauppamyynnin suunnittelu, seuranta, analysointi ja raportointi
 • digimarkkinointi (SEM, Google Ads, Facebook- ja Instagram-mainonta, uutiskirjeet) yhteistyössä markkinointitiimin ja yhteistyökumppanien kanssa
 • verkkokaupan asiakaspalvelu

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • vähintään kolmen vuoden työkokemusta verkkokauppamyynnin ja digimarkkinoinnin parissa
 • mielellään aiempaa kokemusta WordPress- ja WooCommerce-alustojen hallinnoinnista
 • Google Analytics -työkalun hallintaa ja analyyttistä lähestymistapaa myynnin kehittämiseen
 • projektinhallintakokemusta ja -taitoja
 • erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • suomen ja englannin kielen osaamista, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi
 • itsenäistä ja oma-aloitteista työtapaa

Tarjoamme sinulle:

 • mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan yrityksemme tulevaisuushankkeiden keskiössä
 • osaavan ja innostuneen markkinointitiimin ja yhteistyökumppanien tuen
 • työpaikan vakavaraisessa ja monialaisessa suomalaisessa perheyrityksessä, joka tarjoaa monenlaisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia

Lisätiedot ja hakemukset

Tehtävä on vuoden määräaikainen sijaisuus. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään marraskuun aikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera su 27.9. mennessä sähköpostitse johanna.stromsholm@fourreasons.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Strömsholm, Head of Marketing & Communications, p. 044 011 1584 / ke 16.9. klo 12-13, pe 18.9. klo 13-14 ja pe 25.9. klo 12-14.


Tutustu meihin: fourreasons.fi
Ammattilaissivusto: pro.fourreasons.fi

Katso Four Reasonsin tarina ja meidän neljä syytämme:

Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi!

Takaisin ylös

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.