Four Reasons

#PuhuItsellesiKauniisti

Kymmenentuhatta upeaa ihmistä puhui itselleen kauniisti luomalla oman voimalauseensa syksyisen Puhu itsellesi kauniisti -kampanjamme aikana – lue kauniita ja voimaannuttavia kehuja!

Voimalauseita sinulle

  Vahvista omaa kauneuden kokemustasi

  Kauneutta on monenlaista ja se on läsnä meissä jokaisessa. Joskus se kuitenkin unohtuu vaikeiden elämäntilanteiden, epävarmuuden tai väsymyksen taakse. Tärkeää on, miten näet itsesi, miltä sinusta tuntuu ja miten puhut itsestäsi.

  Näe siis vahvuutesi, ei vain heikkouksia. Rohkaise ennemmin kuin lannista. Usko itseesi ja unelmiisi. Muista myötätunto – itseäsi ja muita kohtaan.

  Four Reasons – tunne itsesi kauniiksi

  Four Reasonsin sydämessä on ajatus siitä, että jokainen on kauneimmillaan omana aitona itsenään. Tuemme monimuotoista kauneuden kokemusta ja kannustamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydellisenä.

  Oma perhe antaa rohkeutta olla minä

  Ihailen rohkeuttasi. Sinulla on pokkaa kulkea omia polkujasi, etkä pelkää poistua mukavuusalueeltasi”, Wia sanoo peilikuvalleen.

  Aidoin kauneus mitataan siinä, miten ihminen kohtelee muita ihmisiä

  Sosiaalisen median perusteella syntyy helposti ihmisistä sellainen täydellisyyden mielikuva ja illuusio. Kun somessa jaetaan vain niitä elämän huippuhetkiä ja kauneimpia yksityiskohtia, unohtuu, että jokaisen some-profiilin takana on oikea ihminen vastoinkäymisineen, taisteluineen ja epävarmuuksineen,” muistuttaa Pupulandia-blogia pitävä Jenni Rotonen.