Four Reasons

Voita hemmottelupäivä kahdelle

Puhu itsellesi kauniisti luomalla oma voimalauseesi ja osallistut kisaan, jossa voit voittaa ikimuistoisen hemmottelupäivän sinulle ja ystävällesi tai ihania tuotepaketteja!

Puhu itsellesi kauniisti

Keräämme kauniit sanat ja voimalauseet tälle sivulle inspiroimaan ja kannustamaan ihmisiä näkemään itsensä positiivisessa valossa. Tekstisi julkaistaan hyväksymisen jälkeen ja ilmoitamme siitä sähköpostiisi.

Puhu tässä itsellesi kauniisti ja osallistut samalla arvontaan!
Maks. 140 merkkiä.

Lähetämme tiedon tekstisi hyväksynnästä sähköpostiisi. Sähköpostiosoitteesi ei tule näkyviin.
Tutustu Tietosuojaselosteeseemme ja kilpailun sääntöihin.

Voita hemmottelua sinulle ja ystävällesi

Pääpalkintona arvomme ainutlaatuisen hemmottelupäivän Helsingissä 22.11. Päivän aikana voittaja saa ystävänsä kanssa ammattilaisten valmennusta sisäisten ja ulkoisten vahvuuksien esiintuomiseen. Karita Tykkä vetää mindfulness-harjoituksen ja itsetuntosparrauksen. Stylisti Vesa Silver tekee henkilökohtaisen pukeutumiskonsultaation ja stailauksen. Sopivan hiuslookin luovat Four Reasonsin hiustaiteilijat Harri Paananen ja Elisa Cavén. Lisäksi arvomme useita tuotepaketteja!

Palkintoon sisältyy

#1

Mindfulness-harjoitus ja itsetuntosparraus

#2

Uusi hiuslook Four Reasons -hiustaiteilijoilta

#3

Meikkaus, huippustylistin konsultaatio ja ammattilaisvalokuvat

#4

Ikimuistoinen päivä ja hotelliyö Helsingissä

Voimalauseita sinulle

  Vahvista omaa kauneuden kokemustasi

  Kauneutta on monenlaista ja se on läsnä meissä jokaisessa. Joskus se kuitenkin unohtuu vaikeiden elämäntilanteiden, epävarmuuden tai väsymyksen taakse. Tärkeää on, miten näet itsesi, miltä sinusta tuntuu ja miten puhut itsestäsi.

  Näe siis vahvuutesi, ei vain heikkouksia. Rohkaise ennemmin kuin lannista. Usko itseesi ja unelmiisi. Muista myötätunto – itseäsi ja muita kohtaan.

  Four Reasons – tunne itsesi kauniiksi

  Four Reasonsin sydämessä on ajatus siitä, että jokainen on kauneimmillaan omana aitona itsenään. Tuemme monimuotoista kauneuden kokemusta ja kannustamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydellisenä.

  Karolina

  Oma perhe antaa rohkeutta olla minä

  Ihailen rohkeuttasi. Sinulla on pokkaa kulkea omia polkujasi, etkä pelkää poistua mukavuusalueeltasi”, Wia sanoo peilikuvalleen.

  Wia

  Aidoin kauneus mitataan siinä, miten ihminen kohtelee muita ihmisiä

  Sosiaalisen median perusteella syntyy helposti ihmisistä sellainen täydellisyyden mielikuva ja illuusio. Kun somessa jaetaan vain niitä elämän huippuhetkiä ja kauneimpia yksityiskohtia, unohtuu, että jokaisen some-profiilin takana on oikea ihminen vastoinkäymisineen, taisteluineen ja epävarmuuksineen,” muistuttaa Pupulandia-blogia pitävä Jenni Rotonen.

  Jenni Pupulandia