Puhdasta premiumia

Tunnet itsesi ja tiedät, mistä pidät. Näytät vahvuutesi ja uskallat olla aidosti oma itsesi. Loimme Four Reasons Professional -hiustuotesarjan sinulle, koska ansaitset jotain ainutlaatuisen ihanaa.

Osallistu kilpailuun ja voita 100 € arvoinen Four Reasons Professional -tuotepaketti!

Voittajat saavat henkilökohtaisen konsultaation kouluttajaltamme, jossa valitaan juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet.

Täytä sähköpostiosoitteesi ja osallistu!

Tietosuojaseloste
Viralliset säännöt

Four Reasons Professional

Kampaamoissa myytävät korkealaatuiset tuotteemme on suunniteltu hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.

Four Reasons Professional -tuotteet ovat nimensä mukaisesti hiustenhoidon ammattilaisia; ne tekevät hyvistä hiuspäivistäsi mahtavia ja huonoistakin hiuspäivistä parempia. Hemmottele hiuksiasi – ja itseäsi.

Four Reasons Professional ryhmäkuva 3592x2398px

Mistä voin ostaa?

Four Reasons Professional -tuotesarjaa myydään kampaamoissa kautta maan. Hiusalan ammattilaiselta saat myös parhaat, juuri sinun hiustyypillesi räätälöidyt tuotesuositukset ja käyttövinkit. Katso oheisesta hakupalvelusta sinua lähin kampaamo, jolla on valikoimassaan Professional -tuotesarja.