Kampanjat

Haaveena kolmen kimppa? Katso vinkkimme ja hyödynnä tarjous: ota 3 maksa 2!

31.3.2021, Mira

Kun löytää luottotuotteen, on vaikea vaihtaa. Uudet kokemukset ja kokeilut jäävät taka-alalle. Suihkussa seuranasi on luottokaksikko – shampoo ja hoitoaine, jotka olet joskus hyväksi todennut ja pitkäaikaiseksi kumppaniksesi valinnut. Ihanaa, turvallista ja takuuvarmaa toimintaa. Joskus kuitenkin kaipaat uutuudenviehätystä, piristystä ja väriä elämään, eikö?

Nyt sitä saa: haluamme tehdä uuden tuotteen kokeilusta helppoa ja kynnyksestä matalan, joten tarjoamme koko huhtikuun ajan upean edun kaikista Four Reasons -tuotteista.

Ota 3, maksa 2! Kolmen kimppaan pääset mukaan Four Reasons -kampaamoissa ja -verkkokaupassa koko huhtikuun ajan. Etsi lempikampaamosi kampaamohaustamme ja käy samalla freesaamassa hiukset kevääseen! Vinkki meiltä sinulle: Kampaamokäynti ja upeat hiukset antavat itsevarmuutta hypätä uusiin kokemuksiin.

Hiustuotteiden viidakossa suhisee: shampoita, hoitoaineita, tehohoitoja, hoitosuihkeita ja öljyjä.. Lisätään tähän vielä muotoilutuotteiden klassikot ja uudet tulokkaat, eikä kukaan enää pysy perässä siitä, mikä olisi paras valinta omille hiuksille. Koska kampaamoissa ja verkkokaupassamme valinnanvaraa on suoraan sanottuna liikaa yhden ihmisen selattavaksi, ajattelimme tehdä homman helpoksi. Keräsimme tähän 4 valmista kolmen kimppaa, joista valita.

 

1. Viileää vaaleaa ja villi kortti!

Jos blondeilla on aina hauskempaa, on kolmen blondin kimpan oltava en saa henkeä naurulta ja vatsalihaksiin sattuu -hauskaa. Jokaiselle platinablondille tutut, sävyttävät Four Reasons Color Mask Platinum -shampoo ja Four Reasons Color Mask Silver -tehohoito pitävät viileän viileänä ja keltaisuuden poissa. Villinä korttina mukaan hiusrutiiniin kannattaa napata Four Reasons Original -sarjan Silver Mist eli hopeasuihke, joka on keltakammoisen paras ystävä. Hopeasuihke on tujua ja todella toimivaa tavaraa, joten suihkuta vain hiuksiin ja vältä tuotteen joutumista valkoisille kylpyhuonekaakeleille!

 

2. Vapaa hajusteista viikolla, sulotuoksuja sunnuntaisaunassa

Hajusteettomat ja kosteuttavat Four Reasons No Nothing Moisture -tuotteet sopivat hajusteherkkien ja kemikaalikuormaa välttelevien lisäksi myös niille, jotka esimerkiksi työpaikallaan joutuvat käyttämään hajusteettomia hiustuotteita, vaikka tuoksuista pitäisivätkin. Tämä kaksikko saa kiitettävää palautetta erityisesti shampoon ylellisestä vaahtoavuudesta ja hoitoaineen silkinpehmeästä koostumuksesta.

Jos hajusteettomuus on oma valintasi eikä kohtalon sanelema pakko, ja joudut käyttämään arkena tuoksuttomia tuotteita, nappaa sunnuntain hemmotteluhetkeen mukaan Four Reasons Professional Silky Moisture Treatment. Hiusnaamion tuoksu on mieto mutta ylellinen, ja se antaa hiuksille vahvuutta, sileyttä, kosteutta ja tervettä kiiltoa.

 

3. Volyyminupit kaakkoon

Rumpujen pärinää! Valikoimamme kehutuimmat tuuheuttavat tuotteet tulevat tässä: Four Reasons Professional Weightless Volume -shampoo ja –hoitoaine antavat hiuksille volyymia ja ilmavuutta hernepeptidien avulla. Kauneus ja terveys -lehti kuvaili joku aika sitten sarjan shampoota näillä sanoin: ”Jos mallisi on lättä mutta haaveilet to-del-la isosta tukasta, tämä vegaaninen hernepeptidishampoo tekee toiveestasi totta. Hiuksista tulee runsaat, hyväntuoksuiset ja kuohkeuttavalla tavalla kuivat. Varaudu kehuihin!” Meitä vähän punastuttaa, mutta kyllä, yhdymme ylistykseen.

Takavasemmalta mukaan kimppaan iskee Four Reasons Nature Volume Texture Mist –tuuheuttava suihke, joka kantaa ylpeänä sertifioidun luonnonkosmetiikan viittaa. Jos olet pohtinut luonnonkosmetiikkatuotteiden lisäämistä hiusrutiiniisi, tästä tuotteesta on helppo aloittaa.

 

4. Hehkuva hiusväri vaatii hellää huolenpitoa

Arjen harmauden iskiessä pidä kipinää yllä, äläkä anna hehkusi haalistua! Kampaamokäynnin jälkeiset pehmeät, sileät ja kiiltävät hiukset ovat aina sen arvoiset. Jos hehkun haluaa säilyttää myös värjäysten välissä, kannattaa käyttöön ottaa hiusväriä suojaavat pesutuotteet. Monen hiuksiaan värjäävän luottotuotteiksi tiensä raivanneet Four Reasons Original Color -shampoo ja –hoitoaine antavat hiuksillesi kiiltoa ja elinvoimaa: riisiuute ja -proteiini suojaavat väriä haalistumiselta.

Kun tahdot säilyttää hiusvärisi hehkuvana mahdollisimman pitkään, kannattaa mukaan suihkuun napata Four Reasons Color Mask -sarjan sävyttävät shampoot ja tehohoidot. Löydä oma sävysi täältä!

Etkö lämmennyt? Koko Four Reasons -valikoiman löydät täältä, jos tahdot itse selata ja löytää suosikkisi!

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!