Säv(ä)yttävät hiustuotteet ja ideat halloween-asuihin

Oletko tänä halloweenina kurpitsa, jokeri vai yksisarvinen? Mikä ikinä halloween-asusi onkaan, löydät täältä keinot ja inspiraatiota sen toteuttamiseksi. Katso hiuskosmetiikkatuotteet sekä ideat unelmiesi lookin luomiseen ja ala valmistautua juhlaan!

Valitse sävyttävät hiustuotteet halloween-asusi teeman mukaan

Helppo halloween-asu syntyy sävyttämällä hiukset räväkällä sävyllä, lisäämällä asusteita sekä upean meikin! Four Reasons Color Mask -tuotteet toimivat erinomaisesti väliaikaisiin sävytyksiin. Color Mask -tuotesarjan tehohoidot sekä shampoot on tehty ylläpitämään käsiteltyjen hiusten väriä, joten niiden tuoma sävy ei pysy ikuisesti hiuksissa. Voit käyttää yhtä lempisävyäsi, sekoittaa sävyjä keskenään tai levittää hiuksiin useampaa eri sävyä saadaksesi aikaan monisävyisen lopputuloksen. Rohkeimmille ja intohimoisimmille halloween-faneille on Four Reasons Color Mask Intense. Intensiiviset suoravärisävyt hoitavat ja kosteuttavat hiuksia muiden Color Mask -tuotteiden tapaan, mutta tuloksena onkin shokeeraavan kirkas ja pitkään kestävä väri. Valitse suosikkisi neljästä hohtavasta sävystä: Pink on täydellinen yksisarvisen väri, Violet ja Fuchsia sopivat esimerkiksi noidalle ja Blue-sävyllä muunnut säväyttäväksi zombiksi.

Jos et osaa valita Color Maskin ja Color Mask Intensen välillä, katso listauksemme tuotteiden eroista sekä ideat kirkkaisiin halloween-sävyihin.

Oletko harkinnut hiustesi värjäämistä uudella, pysyvämmällä värillä? Kokeile siinä tapauksessa Four Reasons Original Takeaway Color -tuotteita, joiden hajusteeton ja ammoniakiton koostumus on hellävarainen hiuksille. Takeaway Color -sarjasta löydät esimerkiksi tummanpuhuvaan halloween-asuun sopivat sävyt.

Käytä muotoilutuotteita, joiden pito ei petä

Jos joskus saa revitellä kampausten kanssa, niin halloweenina. Halusit sitten irokeesin, muhkeat kiharat tai sliipatun dracula-lookin, löydät täältä muotoilutuotteet tarpeisiisi. Hiusvahoilla ja geeleillä onnistuvat paitsi taakse kammatut ja kiiltävät kampaukset, niitä voi käyttää myös kulmakarvojen jämäkkään muotoiluun. Kokeile esimerkiksi Four Reasons Professional Gel Glue -hiusgeeliä kampauksiin, jotka eivät saa liikahtaakaan päivän aikana ja Four Reasons Professional Dry Shine Sprayta luomaan kampaukseen viimeisteltyä kiiltoa.

Katso suuri hiuslakkavertailumme ja löydä sinun tarpeisiisi sopivin hiuslakka.

Kun halloween on ohi – muista myös tehokas kosteutus!

Halloween-bileiden jäljiltä hiukset saattavat olla kuivat ja karheat kaikesta hiuslakasta ja hämähäkinseitistä. Huolehdi siis myös hiusten huolellisesta kosteuttamisesta, jotta saat kutrisi herätettyä henkiin halloweenin päätyttyä. Löydät täältä sävytys- ja muotoilutuotteiden lisäksi kaikista kosteuttavimmat shampoot ja hoitoaineet, sillä on hyvä varautua kriisinhallintaan jo hyvissä ajoin ennen juhlia. Katso täältä hoito-ohjeet vaurioituneille ja kuiville hiuksille!

🎃

Älä karkaa vielä! Kurkkaa ensin 3 ideaa halloween-hiuksiin ja -meikkiin.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään 1–24 / 52 tulosta