Parturi-kampaaja Lilli Annikki
Tmi Lilli Annikki/KultainenAurinko Kauppakatu 21, Haapajärvi
Katso tuotesuosituksemme
Helou! Oon Lilli ja olen valmistunut parturi-kampaajaksi keväällä 2013. Pääsin heti töihin Haapajärviseen kampaamoon ja olin siellä syksyyn 2017 saakka, jonka jälkeen rupesin yrittäjäksi. Toimin nyt vuokralaisena Kauneushoitola KultaisessaAuringossa. Mun vahvuuksia ja lempparitöitä on raidoitukset ja värjäykset. Erityisesti kaikki kuparin sävyt on mun mieleen! Koitan kouluttautua ja kehittyä mahdollisimman ahkerasti, jotta voisin palvella mun asiakkaita entistä paremmin. :)

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Parturoinnit Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää

Tutustu paremmin