Uutiset

Haemme Itä-Suomen myyntialueelle (Kuopio-Joensuu-Varkaus) MYYNTIKONSULTTIA

27.7.2020, Johanna

Me Four Reasonsilla olemme perhe – äänekäs, hillitty, räiskyvä, naurava, luova, joskus vähän outo. Jokainen meistä on omanlaisensa. Sovit hyvin joukkoon. Me uskomme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Me uskomme, että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöten. Yhdessä 4000 suomalaisen kampaamoasiakkaamme ja 15 vientimaamme jakelijan kanssa teemme hyvistä hiuspäivistä mahtavia ja huonoistakin parempia. Tutkimusyhtiö Corporate Spirit Oy on myöntänyt meille Suomen Innostavin Työpaikka -kunniamaininnan henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella. Meille tunnustus merkitsee paljon, sillä se kuvastaa sitä jatkuvaa innostusta, jolla suhtaudumme työhömme ja työperheeseemme. Tule osaksi Suomen innostavinta kauneusalan yhteisöä!

Miraculos Oy (Four Reasons) on suomalaisen monialaisen Transmeri Group -perheyhtiön itsenäinen tytäryritys. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2019 oli 121,5 milj. euroa ja se työllistää 239 henkilöä.

Etsitkö itsenäistä ja monipuolista roolia, jossa pääset työskentelemään kampaamoalan ammattilaisten parissa? Etsimme Itä-Suomen myyntialueellemme (Kuopio-Joensuu-Varkaus) myyntikonsulttia edustamaan brändejämme ja huolehtimaan nykyisistä ja tulevista asiakkaistamme.

Tehtävässä vastaat oman alueesi asiakkuuksien hoidosta ja uusasiakashankinnasta. Työpäiväsi koostuvat suunnitelluista asiakastapaamisista kampaamoympäristössä. Suomen markkinajohtajan aseman saavuttaneen kotimaisen Four Reasons -brändimme lisäksi edustat maahantuomiamme kansainvälisiä hiustuotebrändejä: Olaplex, Paul Mitchell ja Joico.

Mitä me toivomme sinulta:

Toivomme, että olet luontainen tiimipelaaja ja taitava ongelmanratkaisija, jolla on erinomaiset myynti-, kommunikointi- ja viestintätaidot. Kykenet suunnittelemaan ja ohjaamaan omaa tekemistäsi tehokkaasti  kohti annettuja tavoitteita. Haluat kehittyä ja olet valmis tekemään töitä sen eteen. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloshakuisesta myyntityöstä. Ennen kaikkea odotamme, että olet oma itsesi ja tuot sitä kautta oman arvokkaan lisäsi meidän upeaan myyntitiimiimme. Toivomme sinun voivan aloittaa syyskuun aikana. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Aiempaa kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä
 • Tuloshakuisuutta ja halua menestyä sekä kehittyä B2B-myynnin ammattilaiseksi
 • Erinomaisia kommunikointi- ja viestintätaitoja
 • Itsenäisen, järjestelmällisen ja oma-aloitteisen työskentelytavan – sinulla on luontainen halu viedä asioita eteenpäin!
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen sekä englannin kielen taitoa
 • Hyvät tietotekniset taidot (Word, Excel, Powerpoint)

Mitä tarjoamme Sinulle:

 • Takuupalkan ensimmäisenä vuonna, jonka jälkeen provisioperusteinen palkkaus – mahdollisuus vaikuttaa palkkaan omalla työllä!
 • Valmiin laajan asiakaskunnan ja suomalaisen kampaamoalan tyytyväisimmät asiakkaat (Kampaamoalan yrityskuvatutkimus v. 2015-2019)
 • Asiakkaiden valmiiksi tuntemat tuotteet ja brändit
 • Mahdollisuuden itsenäiseen työhön
 • Vakituisen ja pitkäaikaisen roolin kasvavassa yrityksessä
 • Erinomaiset työsuhde-edut
 • Sairauskuluvakuutuksen
 • Maailman parhaat työkaverit ja asiakkaat

Lähetä myyvä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 15.8.2020 mennessä sähköpostitse kalle.kuvaja@fourreasons.fi.

Lisätietoja työtehtävästä puhelimitse antaa Myyntijohtaja Kalle Kuvaja, tiistaisin ja torstaisin klo 9-17 välillä, p. 0407316968.

Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi!

Takaisin ylös