Suomen innostavin kauneusalan työpaikka!

Tutkimusyhtiö Corporate Spirit Oy on myöntänyt meille Suomen Innostavin Työpaikka -kunniamaininnan henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella. Meille tunnustus merkitsee paljon, sillä se kuvastaa sitä jatkuvaa innostusta, jolla suhtaudumme työhömme ja työperheeseemme. Asiakkaanamme olet osa meitä, Suomen innostavinta kauneusalan yhteisöä.

#1

WE

Me Four Reasonsilla olemme perhe – äänekäs, hillitty, räiskyvä, naurava, luova, joskus vähän outo. Jokainen meistä on omanlaisensa. Sovit hyvin joukkoon.

#2

LOVE

Intohimo. Juuri sen takia me teemme tätä. Se on parasta. Se kipinöi, kasvaa ja rikkoo kaavoja. Se on rohkeutta värittää yli viivojen.

#3

REAL

Arvostamme aitoutta. Tuotteemme ovat kauniita katsoa ja vielä ihanampia käyttää. Ne on tehty parhaista raaka-aineista vastuullisesti, ja ne täyttävät tiukat laatukriteerit. Ne toimivat, se on niin yksinkertaista.

#4

YOU

Tiedämme, että elämä voi olla ihanaa, surullista, hauskaa, tylsää, mutkatonta ja mutkallista. Yhdessä voimme tehdä asiakkaan hyvistä hiuspäivistä mahtavia ja huonoistakin parempia. Haluamme, että tunnet olevasi parhaimmillasi omana itsenäsi.

We Love the Real You

Me uskomme elämän ihanaan epätäydellisyyteen. Me uskomme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Me uskomme, että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöden. Siinä ovat meidän neljä syytämme. Mitkä ovat sinun?

Katso tarinamme

Tule mukaan, seuraa, vaikuta

Luomme hiusmuotia yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniverkostomme kanssa, joka käsittää hiusalan ammattilaisten lisäksi suomalaisia ja kansainvälisiä vaikuttajia, stylisteja, artisteja, taiteilijoita ja muotialan ammattilaisia. Kannustamme myös asiakkaitamme jakamaan omia töitään yhteisissä sosiaalisissa foorumeissamme, jotka toimivat jatkuvan innoituksen lähteenä niin meille kuin asiakkaillemmekin!

Hae inspiraatiota ja lisää oma käden jälkesi Instagramiin: #FourReasons #WeLovetheRealYou #myFourReasons

006 Four Reasons final lowres

Seuraa @fourreasonsofficial

Liity Facebook-yhteisöömme

KC Professional PRO -ryhmä on vain kampaajille avoin kouluttajiemme ylläpitämä kanava, jossa vastaamme teknisiä tuotteitamme ja reseptejä koskeviin kysymyksiin. Vuorovaikutteisessa ryhmässä voit myös jakaa omia kokemuksiasi sekä saada hyviä vinkkejä kollegoilta. Tervetuloa mukaan!

four-reasons-moisture

Ota yhteyttä!

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.