Keitä me olemme

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Brändin tarkoitus

Ihmisten tyytymättömyys omaan ulkonäköönsä on lisääntynyt merkittävästi. Tutkimusten mukaan jopa puolella nuorista on negatiivinen minäkuva. Ulkonäköön liittyvää sosiaalista painetta on lisännyt sosiaalisen median käytön yleistyminen. Jatkuva altistuminen ympäristön ja median luomille ihannekuville vaikuttaa negatiivisesti erityisesti nuorten käsitykseen itsestään ja kehostaan.

Nyt on aika ottaa askel eteenpäin ja puolustaa jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen.

Tarinamme

Aloitimme noin 20 vuotta sitten tyhjästä. Kasvoimme Suomen menestyksekkäimmäksi hiusalan yritykseksi tekemällä töitä lujasti ja intohimoisesti. Olemme kulkeneet vastavirtaan, tehneet asioita rohkeasti omalla tavallamme ja riemuinneet erilaisuudestamme kauneusihanteista välittämättä.

Toimintamme pohjana on:

#1 kampaamoalan tyytyväisimmät asiakkaat
#2 Suomen omistautunein kauneusalan työyhteisö
#3 pitkän kokemuksen tuoma asiakasymmärrys
#4 menestyvin suomalainen hiusalan brändi.

Me Four Reasonsillä olemme perhe. Uskomme elämän ihanaan epätäydellisyyteen. Luotamme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Uskomme, että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöten. Siinä ovat meidän neljä syytämme.

Kuljemme eturintamassa kannattaen monimuotoisuutta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Tällä matkalla meitä luotsaavat eteenpäin vastuullisuus, tinkimättömyys laadusta, yhteisön osallistaminen ja loputon innostus uuden oppimiseen.

Visio

To inspire and empower people with sustainable products, best service and a world-wide beauty community.

Missio

Feel beautiful.

Arvot

Ihmiset – Intohimo – Aitous – Sinä

#1

Ihmiset

Me Four Reasonsillä olemme perhe – äänekäs, hillitty, räiskyvä, naurava, luova, joskus vähän outo. Jokainen meistä on omanlaisensa.

Sovit hyvin joukkoon.

#2

Intohimo

Teemme työtämme intohimosta. Se on parasta. Se kipinöi, kasvaa ja rikkoo kaavoja. Se on rohkeutta värittää yli viivojen.

#3

Aitous

Uskallamme olla aidosti oma itsemme ja tehdä asiat omalla tavallamme. Tuotteemme ovat kauniita katsoa ja vielä ihanampia käyttää. Ne on tehty huolella laadukkaista raaka-aineista ja ne toimivat.

#4

Sinä

Tiedämme, että elämä voi olla ihanaa, surullista, hauskaa, tylsää, mutkatonta ja monimutkaista. Haluamme, että sinun hyvät hiuspäiväsi ovat mahtavia ja huonotkin parempia. Haluamme, että tunnet olevasi parhaimmillasi omana itsenäsi.

Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu

#1

Oikeus kauneuden kokemukseen

Kauneusalan yrityksenä suurin vastuumme on luoda ja vahvistaa yksilön ainutlaatuisuutta kunnioittavaa ja realistisen monimuotoista kauneuskäsitystä.

Kannustamme jokaista arvostamaan itseään sellaisenaan kuin on ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäkuvan rakentamiseen markkinointiviestinnän sekä ennaltaehkäisevän hyväntekeväisyystyön avulla.

#2

Eurooppalaista laatua ja luotettavuutta

Tuotteemme valmistetaan Suomessa ja muualla Euroopassa yhteistyötehtailla, joille on myönnetty ISO 22716:2007-sertifikaatti. Tuotteemme täyttävät EU:n kosmetiikkalainsäädännön ja hyvää valmistustapaa määrittävän GMP:n (Good Manufacturing Practice) kriteerit.

Varmistamme tuotteiden korkean laadun ja soveltuvuuden kampaamokäyttöön tekemällä tuotetestausyhteistyötä suomalaisten hiusalan ammattilaisten kanssa.

#3

Toimivia tuotteita vegaanisesti

Vuonna 2019 jopa 95 % tuotteistamme ovat vegaanisia. Tavoitteemme on saavuttaa 100 % vegaanisuus vuoden 2020 loppuun mennessä.

#4

Pakkaukset ympäristön ehdoilla

Valitsemme tuotteisiimme kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja edesautamme pakkausten kierrättämistä pakkausmerkinnöin ja vastuullisuusviestinnän avulla.

Tavoitteemme on korvata kaikki muovipakkauksemme kierrätys- ja biomuovilla tai muilla ekologisemmilla pakkausmateriaaleilla vaarantamatta tuotteiden ominaisuuksia ja käyttökokemusta.

Tuotteet ja palvelut

Tuotevalikoimamme koostuu kampaamoalan ammattilaisten käyttöön suunnatuista teknisistä tuotteista ja kuluttajille myytävistä hiustuotteista. Four Reasons -tuoteportfoliosta on helppo löytää sopivat tuotteet jokaiselle hiustyypille ja kaikkiin hiusten ja hiuspohjan tarpeisiin. Tuotteet on valmistettu parhaista raaka-aineista, niiden koostumus on hiuksia hemmotteleva ja niiden pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä.

Kampaamoalan ammattilaiselle tarjoamme hänen taitotasonsa ja erityistarpeensa huomioivaa, ammatillista identiteettiä vahvistavaa koulutusta sekä helposti saatavilla olevaa, ystävällistä ja osaavaa asiakaspalvelua. Kokonaisvaltaisen palvelukonseptimme avulla autamme kampaamoyrittäjiä onnistumaan kauneuden kokemuksen tuottamisessa ja menestymään liiketoiminnassaan.

Tule mukaan, seuraa, vaikuta

Luomme hiusmuotia yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniverkostomme kanssa, joka käsittää hiusalan ammattilaisten lisäksi suomalaisia ja kansainvälisiä vaikuttajia, stylisteja, artisteja, taiteilijoita ja muotialan ammattilaisia. Kannustamme myös asiakkaitamme jakamaan omia töitään yhteisissä sosiaalisissa foorumeissamme, jotka toimivat jatkuvan innoituksen lähteenä niin meille kuin asiakkaillemmekin!

Hae inspiraatiota ja lisää oma käden jälkesi Instagramiin: #FourReasons #WeLovetheRealYou #myFourReasons

Tägää ja seuraa meitä: @fourreasons ja @fourreasonseducation

Liity Facebook-yhteisöömme

Four Reasons PRO -ryhmä on vain kampaajille avoin kouluttajiemme ylläpitämä kanava, jossa vastaamme teknisiä tuotteitamme ja reseptejä koskeviin kysymyksiin. Vuorovaikutteisessa ryhmässä voit myös jakaa omia kokemuksiasi sekä saada hyviä vinkkejä kollegoilta. Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä!

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.