Monipuolinen valikoima teknisiä tuotteita

Tarjoamme erinomaisen valikoiman teknisiä tuotteita kaikkiin kampaamossa tehtäviin töihin. Kampaajakeskeisen tuotekehityksemme ansiosta luomme tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja alan viimeisimpiä trendejä heijastelevia. Tekniset tuotteemme kehitetään myös työsi tuottavuutta silmällä pitäen – koostumukset ovat riittoisia, hinnoittelu järkevää ja vaikutusajat lyhyitä. Voit luottaa tuotteiden varmaan toimintaan ja keskittyä toteuttamaan luovuuttasi ilman rajoituksia.

Optima – kaunis, kuulas, moderni

Four Reasons Optima on unelmiesi värisarja, joka toimii sekä kevyt- että kestovärinä. Sävyt eivät näytä maalatuilta tai läpivärjätyiltä, vaikka ne ovat poikkeuksellisen syviä. Optima on miellyttävä käyttää päivittäisessä liiketyössä, sillä täyteläinen koostumus on suunniteltu poikkeuksellisen helposti sekoittuvaksi ja levittyväksi. Selkeitä sävyjä on helppo sekoittaa ja ne toimivat loistavasti myös yksinään. Tuloksena on upean sävykäs ja kiiltävä väri!

001 Four Reasons final lowres optima

KC Professional – koko paletti kunnossa

KC Professional -tuotesarjamme pitää sisällään luotettavat työvälineet kaikkiin kampaamossa tehtäviin töihin. Suosituin kolmesta KC Professional -värisarjastamme on KC Color Luxima, jonka ainutlaatuinen pigmenttirakenne mahdollistaa uniikit, kauniin moniulotteiset värjäystulokset. KC Blonde -vaalennustuotteemme sisältävät KC Shield -teknologian, joka ehkäisee hiuksen rakennevaurioiden syntymistä ja varmistaa hiusten säilymisen hyväkuntoisena vaalennettaessa.

Tutustu KC Professional -tuotteisiin

Four Reasons Optima

Ota yhteyttä!

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.