The Fundamentals of Four Reasons

Uusille Four Reasons -asiakkaille suunnatun koulutustarjonnan tarkoituksena on tehdä tuotteidemme käyttöönotto helpoksi ja vaivattomaksi. Uusille Four Reasons -tekniikkatuotteiden käyttäjille tarjoamme tuotteiden käyttöönottoon videokoulutuksen, jota täydennämme tarvittaessa ja sopimuksen mukaan liikekohtaisilla koulutuksilla. Videot löydät helposti Four Reasonsin YouTube-kanavalta sekä verkkosivuiltamme.

Jälleenmyyntituotteidemme opiskeluun tarjoamme kattavat tuotetiedot sekä tuotemyyntiä tukevat käyttökokemukset ja -vinkit verkkosivuillamme, minkä lisäksi järjestämme sopimuksen mukaan tuotekoulutusta. Tutustu tuotehakuun ja hyödynnä sitä myös tuotemyynnin tukena!

Four Reasons Breakfast Club

Four Reasons -tuotteisiin perehdyttävät aamukoulutukset, joihin voit osallistua livelähetyksen kautta Four Reasons PRO -Facebook-ryhmässämme missä vain! Koulutusta seuratessasi pääset vaikuttamaan koulutuksen kulkuun ja esittää liven aikana kysymyksiä kouluttajille.

Four Reasons Optima

Tutustu tämän päivän ajankohtaisimpaan värisarjaan, joka on sulattanut jo tuhansien kampaajien sydämet!

Noin puolen tunnin mittainen Four Reasons Optima -käyttöönottokoulutus sisältää kaiken hiusvärin luonnehdinnasta aina vaalennusvärien käyttöön asti. Videoilta löydät myös pomminvarmoja vinkkejä harmaanpeittoa varten.

Tutorial-videot Four Reasons Optiman käyttöön löydät Four Reasons YouTube-kanavalta!

Jaa oma työsi: #OptimaColor

Four Reasons Luxima

Supersuosion saavuttaneen KC Color Luxima -värisarja on päivitetty brändiuudistuksen myötä Four Reasons Luximaksi. Vain nimi ja pakkausilme muuttuu – tuote pakkauksen sisällä säilyy ennallaan. Tarjoamme Four Reasons Luximan käyttöönoton tueksi myös videokoulutustarjontaa.

Jaa oma työsi: #Luxima

Four Reasons Blonde

Brändiuudistuksen myötä KC Professional -vaalennustuotteet siirtyvät Four Reasons Blonde -tuoteperheeseen. Olemme tuomassa tuoteperheen käyttöönoton tueksi videokoulutustarjontaa verkkosivuillemme. Vaalennustuotteiden käyttöön voit jo tutustua Four Reasons YouTube -kanavaltamme löytyvistä väritekniikkavideoista!

Four Reasons -jälleenmyyntituotteet

Tuotehakutyökalu ja tuoteinfo verkkosivuillamme mahdollistavat vaivattoman itseopiskelun ja tutustumisen tuotteisiimme. Pyydä tuotenäytteet ja maksutonta tuotekonsultaatiota omalta Four Reasons -edustajaltasi.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä koulutuksesta

Four Reasons -näytöskiertue tuo liiketyöläheiset hiustrendit ja niiden toteuttamiseen tarvittavat taidot, tiedot ja työvälineet lähellesi. Hiusnäytöksessä yhdistyvät inspiraatio ja käytännön värikoulutus, värjäys- ja leikkaustekniikoita unohtamatta.