Business Master

Kaikille kampaajille, jotka haluavat tehdä kannattavaa liiketoimintaa! Tämä koulutuskokonaisuus pureutuu kampaamopalveluiden ja -tuotteiden myynnin ja markkinoinnin eri osa-alueisiin tarjoten asiakkaillemme työkalut kasvattaa liiketoimintansa taloudelliseen menestykseen.

Instagram – Being Social - erotu kuvaviidakosta voittajana!

Instagram on tämän päivän kampaajan käyntikortti ja julkinen portfolio – mutta kuinka erottua edukseen lukemattomien hiuskuvien viidakosta? Tällä kurssilla opit käyttämään Instagramia oman ammattitaitosi, tyylisi ja tietosi esiintuomiseen, jotta ovestasi kävelee asiakas, joka haluaa juuri sinulle.

Kurssin jälkeen ymmärrät, että Instagram on paljon muutakin, kuin pelkkä kuvapalvelu. Se on ilmainen työväline, jolla pystyt tienaamaan enemmän rahaa ja muuttamaan urasi suunnan täysin niin halutessasi. Ehkä sanat algoritmi, hashtag ja geotägäys eivät merkanneet sinulle ennen kurssia mitään, mutta kurssin jälkeen olet kaiken tämän mestari!

Sukella valokuvauksen saloihin ammattilaisten opastamana

Etkö saa hiusten sävyä toistettua kuvassa oikein, onko laadukkaan kuvan ottamisessa ongelmia? Ehkä hankit jo järjestelmäkameran ja nyt olet turhautunut kameran asetusten opetteluun? Huoli pois, tämä koulutus on ratkaisu ongelmiisi.

Kurssin jälkeen osaat kuvata järjestelmäkameran manuaaliasetuksilla ja ymmärrät vihdoin, miten ISO, aukko ja valotusaika toimivat. Opit ottamaan huomioon kampaamosi valaistuksen, jotta saat kuviisi hyvän valon. Kurssilla saat työkaluja löytää omanlainen kuvaustyylisi, joka tuo yhtenäisyyttä kaikkiin ottamiisi kuviin.

Boosting Business – lisää myyntiä!

Kaipaatko boostia omaan myyntiisi tai kasvua liikevaihtoosi? Vai kaipaisitko vain lisää lomapäiviä vuoteen muttet halua luopua tuloistasi?

Anu Purojärvi ja Annika Allenius ovat lyöneet yhteen ajatuksensa hiusalan myynnin kasvattamisesta ja tuloksen teosta. Anua ja Annikaa yhdistää halu menestyä alallamme. Jos joku, niin he yhdessä pystyvät järkeistämään business-koulutuksen kaikille helposti ymmärrettävään muotoon ja jakamaan innostusta tuloksen teosta eteenpäin.

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ostaa paikan koulutukseen verkkokaupasta tai ilmoittautua mukaan ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.