Business Master

Kaikille Four Reasons -kampaajille, jotka haluavat tehdä kannattavaa liiketoimintaa! Tämä koulutuskokonaisuus pureutuu kampaamopalveluiden ja -tuotteiden myynnin ja markkinoinnin eri osa-alueisiin tarjoten asiakkaillemme työkalut kasvattaa liiketoimintansa taloudelliseen menestykseen.

Instagram – Being Social - erotu kuvaviidakosta voittajana!

Instagram on tämän päivän kampaajan käyntikortti ja julkinen portfolio – mutta kuinka erottua edukseen lukemattomien hiuskuvien viidakosta? Tällä kurssilla opit käyttämään Instagramia oman ammattitaitosi, tyylisi ja tietosi esiintuomiseen, jotta ovestasi kävelee asiakas, joka haluaa juuri sinulle.

Kurssin jälkeen ymmärrät, että Instagram on paljon muutakin, kuin pelkkä kuvapalvelu. Se on ilmainen työväline, jolla pystyt tienaamaan enemmän rahaa ja muuttamaan urasi suunnan täysin niin halutessasi. Ehkä sanat algoritmi, hashtag ja geotägäys eivät merkanneet sinulle ennen kurssia mitään, mutta kurssin jälkeen olet kaiken tämän mestari!

Business Master -koulutus:

Instagram – Being Social >>

Four-Reasons koulutus

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.