Feel Beautiful -koulutuskiertue

Hiustyyli on osa identiteettiä. Se on keino ilmentää omaa persoonaa ja elämäntyyliä. Oman hiustyylin löytäminen ja arkiset hiustenlaittorutiinit liittyvät ihmisen minäkuvaan – kokemukseen siitä, mitä olen ja miltä näytän. Parhaimmillaan hiustyyli korostaa kantajansa kasvojen parhaita piirteitä vahvistaen siten kauneuden kokemusta ja luoden itsevarmuutta.

Kampaamoalan ammattilaisilla on merkittävä rooli positiivista minäkuvaa vahvistavan kauneuden kokemuksen tuottamisessa. Tämä tilanne on meille kaikille kampaamotyötä tehneille tuttu ja ehkä juuri se suurin motivaation lähde: kapan alta nouseva asiakas hehkuu itsevarmuutta uudessa, juuri hänen kasvoilleen ja persoonalleen sopivassa hiuslookissa. Me uskomme, että voimme vahvistaa tuota ihanaa voimaantumisen tunnetta entisestään, kun tiedostamme, mikä vaikutus läsnäolollamme ja sanoillamme voi penkissämme istuvaan asiakkaaseen olla.

Feel Beautiful -näytös tarjoaa monipuolisesti erilaisia työvälineitä ja ajattelemisen aihetta kampaajalle, joka haluaa kehittyä kauneuden kokemuksen asiantuntijaksi.

Nämä taidot opit kurssilla

Feel Beautiful -koulutuskiertueella syvennytään kauneuden kokemuksen tuottamiseen kokonaisvaltaisesti. Koulutuksessa pureudutaan asiakaskonsultaatioon ja sopivuusajatteluun – miten keskustelen asiakkaan kanssa hiustyyliin liittyvistä toiveista ja mahdollisuuksista, ja millaisia asioita hiustyylin valinnassa kannattaa huomioida.

Näytöksen demo-osuudessa saat työkaluja persoonallisten ja ajan henkeen sopivien hiustyylien toteuttamiseen - tutustutaan kauden ajankohtaisiin sävyihin ja leikkauksiin sekä ennen kaikkea siihen, miten niitä voi soveltaa sopivuusajatteluun.

Positiivista minäkuvaa vahvistavan palvelukokemuksen tuottaminen asiakkaalle edellyttää myös kampaajalta oman itsetunnon ja ammatillisen identiteetin työstämistä. Pienillä muutoksilla omassa arjessa voi saada aikaan suuria asioita. Tälle muutosmatkalle meidät johdattaa itsensä johtamisen valmentaja Ilkka Koppelomäki, joka on auttanut ihmisiä voimaan paremmin jo yli 10 vuoden ajan. Vuodesta 2007 Ilkka on erikoistunut mielen hallintaan ja auttanut sekä henkilökohtaisesti että ryhmävalmennuksilla tuhansia ihmisiä tekemään omassa mielessään muutoksia, jotka ovat auttaneet elämässä eteenpäin. Nyt pääset kuuntelemaan Ilkan muutosoppeja osana Four Reasons -koulutuskiertuetta!

Kenelle

Koulutus on suunnattu kaikille oman ammattitaitonsa kehittämisestä ja ammatillisen identiteettinsä vahvistamisesta kiinnostuneille kampaajille kokemus- ja taitotasosta riippumatta.

Ilkka Koppelomäki

Kouluttajat

Pääkouluttajina tällä kurssilla toimivat Four Reasons -koulutustiimin koulutuspäällikkö Markku Ruotsalainen ja tuotekehitysasiantuntija Harri Paananen. Kampaamoarjen näkökulman koulutustiimiin tuovat kampaamotyötä tekevät freelancer-kouluttajamme Anu Purojärvi ja Tony Koskiluoma-Vaarno. Henkisen valmennuksen asiantuntijuutta koulutustiimissä edustaa Uskalla Innostua -tiimin perustaja Ilkka Koppelomäki.

llkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielenhallintaan, intohimon löytämiseen ja tavoitteiden toteuttamiseen. Ilkan missiona on ”Saa mitä haluat”: auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi. Ilkka on valmentanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa itsensä kehittämisen, itsensä johtamisen, mielenhallinnan, innostumisen, valmentamisen, ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin asiantuntijana.

Kouluttajat Markku ja Harri Four Reasons

Koulutuksen hinta

69 € + alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää kahvitarjoilun ja koulutusmateriaalit.

Koulutuksen aika ja paikka

AikaPaikkaOsoite
10.9. klo 17.30–20.00Oulu, Kauppakeskus ValkeaIsokatu 25, 4. krs
11.9. klo 17.30–20.00Kuopio, Sokos Hotel PuijonsarviMinna Canthin katu 16
12.9. klo 17.30–20.00Jyväskylä, PaviljonkiLutakonaukio 12
18.9. klo 17.30–20.00Tampere, Tampere-taloYliopistonkatu 55
19.9. klo 17.30–20.00Turku, Sigyn-saliLinnankatu 60
1.10. klo 17.30–20.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
2.10. klo 17.30–20.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä kurssista

Suuret värimuutokset ovat tulleet isoksi osaksi kampaamoiden arkea. Yksi haastavimmista ja samalla yksi yhä yleisimmistä kampaajan töistä on värimuutos tummasta vaaleaksi. Moni kampaaja miettii, mitä asiakkaalle voi luvata lopputulokseksi, kuinka vaalennus teknisesti toteutetaan ja millä värituotteilla muutos onnistuu.

Correct Me Lighter -kurssilla saat vastaukset näihin kysymyksiin sekä paljon muita uusia taitoja ja varmuutta asiakkaidesi toivomien värimuutosten toteuttamiseen!

Correct Me Lighter -koulutus - Four Reasons