Be the Best You

Kaikille kampaamoalan toimijoille - ikään, urapolun vaiheeseen ja asiakkuussuhteisiin katsomatta – suunnattu koulutuskokonaisuus tarjoaa tukea itsensä kehittämiseen ihmisenä ja ammattilaisena. Tämä koulutuskokonaisuus antaa työkaluja ennen kaikkea henkiseen kasvuun, asiakkaan kohtaamiseen, läsnäoloon ja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen. Tarkoituksena kursseilla on itsetuntemuksen ja sitä kautta itsetunnon ja ammatillisen identiteetin vahvistaminen.

Feel Beautiful -koulutuskiertue

Hiustyyli on osa identiteettiä. Se on keino ilmentää omaa persoonaa ja elämäntyyliä. Oman hiustyylin löytäminen ja arkiset hiustenlaittorutiinit liittyvät ihmisen minäkuvaan – kokemukseen siitä, mitä olen ja miltä näytän. Parhaimmillaan hiustyyli korostaa kantajansa kasvojen parhaita piirteitä vahvistaen siten kauneuden kokemusta ja luoden itsevarmuutta.

Kampaamoalan ammattilaisilla on merkittävä rooli positiivista minäkuvaa vahvistavan kauneuden kokemuksen tuottamisessa. Tämä tilanne on meille kaikille kampaamotyötä tehneille tuttu ja ehkä juuri se suurin motivaation lähde: kapan alta nouseva asiakas hehkuu itsevarmuutta uudessa, juuri hänen kasvoilleen ja persoonalleen sopivassa hiuslookissa.

Me uskomme, että voimme vahvistaa tuota ihanaa voimaantumisen tunnetta entisestään, kun tiedostamme, mikä vaikutus läsnäolollamme ja sanoillamme voi penkissämme istuvaan asiakkaaseen olla. Feel beautiful -näytös tarjoaa monipuolisesti erilaisia työvälineitä ja ajattelemisen aihetta kampaajalle, joka haluaa kehittyä kauneuden kokemuksen asiantuntijaksi.

Four Reasons koulutus

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.