Modern Blondes by Elisa

Supersuosion saavuttaneet Modern Blondes by Elisa -koulutukset pureutuvat syvälle ajankohtaisiin vaalennustöihin. Kampaajana, kouluttajana ja somevaikuttajana suosiota niittänyt Elisa Cavén yhdistää värjäyskoulutuksen luontevasti asiakastyöhön ja sosiaalisen median käyttöön.

Monipuolisesti alan haasteisiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin pureutuva koulutus sopii inspiraatioksi kenelle tahansa, joka haluaa pysyä ajan tasalla alati kehittyvällä hiusalalla.

Nämä taidot opit kurssilla

Modern Blondes by Elisa tarjoaa tuhdin kattauksen erilaisia vaalennus- ja raidoitustekniikoita asiakaslähtöisesti toteutettuna. Värjäystekniikoiden harjoittelun lomassa kurssilla pureudutaan asiakaskonsultaatioon. Kurssi tarjoaa tukea ja käytännön opastusta asiakkaiden kanssa käytäviin keskusteluihin, joiden avulla asiakas ymmärtää, mitä hiusten vaalennus vaatii sekä kampaamossa että kotona.

Kurssilla käydään läpi myös sosiaalisen median ja hyvien hiuskuvien ottamisen perusperiaatteet. Saat myös runsaasti vinkkejä ja reseptiikkaa vaalennustuotteiden, Luxima-värisarjan ja Olaplexin käyttöön.

Elisa Caven Modern Blondes

Näin varmistamme oppimisesi

Kurssin pääpaino on työskentelyssä omalle mallille kouluttajan opastamana. Koulutuspäivä alkaa kahden tunnin teoriaosuudella, jossa käydään läpi asiakaskonsultaation kulmakiviä, kurssilla käytettävät vaalennus- ja raidoitustekniikat sekä sosiaalisen median ja hyvien hiuskuvien merkitys asiakaskunnan luomisessa. Teemme yhdessä konsultaatiot ja työsuunnitelmat kaikkien koulutukseen osallistuvien malleille ja valitsemme töihin sopivat tuotteet ja reseptiikat.

Iltapäivä työskennellään omille malleille kouluttajan opastamana – pienessä ryhmässä pääsee oppimaan sekä oman työn kautta että kollegoiden työskentelyä seuraamalla. Saat koulutuksesta mukaasi informatiiviset koulutusmateriaalit, joiden avulla voit kerrata oppimaasi myös koulutuspäivän jälkeen.

Kenelle

Koulutus on suunnattu edistyneelle kampaajalle, jonka tavoitteena on kasvattaa asiakaskuntaansa ja laajentaa tietotaitoaan ajankohtaisin vaalennus- ja raidoitustekniikoin. Monipuolisesti alan haasteisiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin pureutuva koulutus sopii inspiraatioksi kenelle tahansa, joka haluaa pysyä ajan tasalla alati kehittyvällä hiusalalla.

Käytännön ohjeita kurssilaiselle

Ota kurssille mukaan malli, jolla on suhteellisen tasainen, hyväkuntoinen, 8–5-tummuinen hius, jotta hänelle voi kokeilla montaa eri tekniikkaa ja saat päivästä kaiken hyödyn irti. Mallin tulee olla paikalla klo 11.30 alkaen. Ota mukaan myös omat työskentelyvälineet.

Elisa Caven Modern Blondes

Kouluttaja

Four Reasons -kouluttaja Elisa Cavénin tavoitteena on uudistaa hiusalaa sekä luoda jotain uutta ja uniikkia niin asiakkaalle kampaamon penkissä kuin kollegoilleen penkin toisella puolen. Elisan tyyli on raikas, luonnollinen ja pehmeä. Turkulaisessa Elycia-kampaamossa työskentelevän ja monipuolisia kampaamoalan kouluttajan töitä tekevän Elisan ydinosaamista ovat vaalennuskäsittelyt ja erilaiset raidoitustekniikat.

Hänen upeita töitään voi seurata Instagramissa: @hairbyelisa.

Elisa Caven - vaaka

Koulutuksen hinta

KOULUTUS ON LOPPUUNMYYTY.

Hinta: 290 € + alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan ja kahvitarjoilun.

Koulutuksen aika ja paikka

AikaPaikkaOsoite
TÄYNNÄ 3.9.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
TÄYNNÄ 4.9.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
TÄYNNÄ 17.9.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
TÄYNNÄ 18.9.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
TÄYNNÄ 15.10.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
TÄYNNÄ 16.10.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
TÄYNNÄ 29.10.Oulu, Vanha PaloasemaKauppurienkatu 24, 3. krs
TÄYNNÄ 30.10.Oulu, Vanha PaloasemaKauppurienkatu 24, 3. krs
TÄYNNÄ 26.11.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
TÄYNNÄ 27.11.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
TÄYNNÄ 10.12.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
TÄYNNÄ 11.12.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

Palautetta Elisan koulutuksista

Yksi parhaimmista koulutuksista, missä oon käynyt. Vaikka suurin osa mun töistä on erilaisia vaalennuksia, niin opin ihan hurjasti uutta ja sun tekniikoita on tullut käytettyä sen jälkeen viikoittain. -Essi H.

Aivan loistava koulutus, josta sai paljon vinkkiä ja ideaa liiketyöhön. Tekniikat helppoja ymmärtää, ja näytit kaikki tekniikat hyvin. Pieni ryhmäkoko myöskin plussaa, kaikkien huomioimiseen jäi aikaa. Tulen uudelleenkin! -Sanna H.

Huolella suunniteltu päivä. Ensin selkeä teoriaosuus ja sitten huippuhyvä kädestä pitäen opastettu käytännön osuus. Olet kyllä hyvä! -Elisa S.

Hyvä koulutus! Osaat selittää hyvin miksi ja miten tekniikat käytetään, ja mulla on ollut paljon hyötyä kaikista omassa liiketyössäni. Tämä kurssi on hyvin tarpeellinen ja up to date nyt kun on paljon vaalennusvärjäyksiä! -Annika D.

Koulutus oli huippu! Itellä on paljon blondeja asiakkaita ja tästä sai uusia ideoita ja tekniikoita, mitä käyttää ja tarjota asiakkaille. Sai taas uutta intoa heilutella taikasauvaa töissä. Iso plussa oli somehommat ja HYVIEN kuvien tärkeys. Oli myös hyvä, että selitit miten tulla asiakkaalle ymmärretyksi ja päästään samalle aaltopituudelle. Joten täyden kympin kurssi. -Sarianne A.

Elisa Caven Modern Blondes