Master of Barbering - perinteikkäät parturitaidot

Perinteikäs ja arvostettu parturointitaito on jälleen noussut ansaitsemaansa asemaan! Vuosisatojen takainen, usein isältä pojalle siirtynyt partureiden ammattikunta oli jo kuolemassa 1970-luvun aikana nousseen voimakkaan unisex-muodin myötä. Tämän päivän vahvaa miesten hiustenleikkauksen ammattitaitoa tarjoavat parturiliikkeet ovat asiakkaidensa arvostamia ja menestyvät liiketoiminnassaan erinomaisesti. Master of Barbering -kurssi pureutuu syvälle tähän perinteikkääseen parturointiosaamiseen.

Nämä taidot opit kurssilla

Master of Barbering -kurssi keskittyy perinteisestä parturikulttuurista kumpuavaan laadukkaaseen miesten hiustenleikkaukseen. Parturimestariksi kasvaminen vaatii syvällistä ymmärrystä parturoinnin perusteista ja ydintekniikoista. On opittava tuntemaan hius ja ymmärtämään syyt hiusmalliin ja -pituuteen sekä tekniikoihin liittyvien valintojen taustalla.

Master of Barbering -kurssi antaa vastaukset näihin kysymyksiin ja luo erinomaisen pohjan perinteikkään parturointitaidon oppimiseen. Koulutuksen jälkeen tiedät, mitä parturin tulee huomioida teknisesti ja visuaalisesti tehdessään miehelle hänen elämänsä parasta hiustenleikkausta.

Master of Barbering

Näin varmistamme oppimisesi

Aamupäivän aikana näet ja kuulet parturoinnin perusteet ja ydintekniikat kouluttajan teoria- ja demo-osuudessa. Lounaan jälkeen pääset harjoittelemaan tekniikoita käytännössä ja saat henkilökohtaista ohjausta kouluttajalta. Kurssilla työskennellään mallipäillä ja omilla työvälineillä. Koulutusmateriaalin avulla voit palata kurssilla oppimiisi tekniikoihin myös myöhemmin koulutuspäivän jälkeen.

Kenelle

Koulutus on suunnattu edistyneille parturi-kampaajille, jotka haluavat syventää parturiosaamistaan. Kurssi sopii erinomaisesti parturiliikkeessä työskentelevälle mutta myös parturi-kampaajalle, joka haluaa saada työvälineitä laadukkaan parturointipalvelun tarjoamiseen.

Master of Barbering

Kouluttajat

Kurssin pääkouluttajana toimii pitkän linjan parturointi- ja leikkauskoulutusten ammattilainen, Antero Lahtinen. Toisena kouluttajana kurssilla toimii yksi Four Reasons -leikkaustiimin freelancer-kouluttajista, jotka ovat kaikki pitkän linjan parturi-kampaamoalan yrittäjiä ja liiketoiminnassaan menestyneitä parturoinnin asiantuntijoita: Timo Saari, Mikko Anttila, Tuomas Hakunti ja Tony Koskiluoma-Vaarno.

Antero Lahtinen - vaaka

Koulutuksen hinta

240 € + alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun, koulutuksessa käytettävän mallipään ja koulutusmateriaalit.

Koulutuksen aika ja paikka

AikaPaikkaOsoite
30.10. klo 9.00–17.00Tampere, Kampaamotukku PalmikkoPeltokatu 16b
5.11.2019 klo 9.00–17.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
11.11.2019 klo 9.00–17.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä kurssista

Lyhyet, häivytetyt miesten hiusmallit ovat sekä klassisen tyylikkäitä että ajanhenkisiä. Miesten hiusten koneleikkaus kuuluu parturi-kampaajan perusammattitaitoon ja on merkittävä liiketoiminnan mahdollistaja.

Clipper Cut Expert -koulutus pureutuu syvällisesti miesten hiusten koneleikkaukseen lähtien perusteista ja lyhyen hiusmallin valintaan liittyvistä seikoista aina tärkeimpien koneleikkaustekniikoiden harjoitteluun saakka. Koulutuksen jälkeen leikkaat miesten lyhyet hiukset koneella kuin mestari!

Clipper Cut Expert -koulutus - Four Reasons