Hairdo Challenge - puolipitkien hiusten kampaukset

Häät tai juhlat kolkuttavat ovella mutta hiukset eivät ehdi kasvaa unelmakampauksen vaatimaan mittaan! Uskallatko ottaa kampaajana haasteen vastaan? Tällä kertaa Noora Toiviaisen huippusuositussa kampauskoulutuksessa pureudutaan haasteellisiin puolipitkien hiusten kampauksiin. Vie kampausosaamisesi seuraavalle tasolle ja tee asiakkaasi tärkeimmästä juhlapäivästä ikimuistoinen!

Koulutuksen sisältö

”Pitkiin hiuksiin on helppo tehdä mitä vain mutta liiketyössä kaikki hää- ja juhlakampausasiakkaat eivät todellakaan ole pitkähiuksisia,” Noora selittää koulutuksen ideaa.

Hairdo Challenge -kurssilla toteutetaan hää- ja juhlakampauksia hiuksiin, joiden pituus yltää maksimissaan juuri olkapäiden alle. Koko päivän koulutus on luonteeltaan hyvin käytännönläheinen ja päivän aikana toteutetaan mahdollisimman monipuolisesti erilaisia puolipitkien hiusten kampauksia eri tekniikoita hyödyntäen. Kaikki koulutuksessa opittavat kampaukset sopivat erinomaisesti liiketyöskentelyyn.

Nooran kampauskoulutukset ovat supersuosittuja ja kiitettyjä. Lähdet kurssilta takuuvarmasti mukanasi uusia ideoita, varmuutta kampausten toteuttamiseen ja onnistumisen iloa!

Kampauskoulutus Four Reasons

Ohjeet mallin valintaan

Ota koulutukseen mukaasi malli, jolla on puolipitkät hiukset. Hiuksissa on hyvä olla kuitenkin sen verran pituutta, että ne saa hyvin ponnarille. Mallin tulee olla paikalla klo 10.30.

Tarvitset koulutukseen omat työvälineet:

  • puikkokiharrin
  • muotoilurauta
  • volyymirauta (ei pakollinen)
  • pinnit
  • harjat
  • klipsit
Four Reasons koulutus

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta: 189 € + alv. 24 %

Kurssin hintaan sisältyy kahvitarjoilu ja lounas kurssilaiselle.

Koulutuksen aika ja paikka

AikaPaikkaOsoite
16.9. klo 10.30–17.00Lahti, Koulutuskeskus SalpausSvinhufvudinkatu 17 D
TÄYNNÄ 4.10.Oulu, Vanha PaloasemaKauppurienkatu 24, 3. krs
14.10. klo 10.30–17.00Mikkeli, Etelä-Savon ammattiopistoOtavankatu 4
TÄYNNÄ 25.10.Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
14.11. klo 10.30–17.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs

Kouluttaja

Noora Toiviainen on upeista hiusluomuksistaan useissa kilpailuissa palkittu kampaaja, kouluttaja ja hiustaiteilija. Viimeisimpänä saavutuksenaan Noora voitti SM-kultaa Helsinki Creative Look Competitionin Fantasia-sarjassa.

Noora tunnetaan myös käytännönläheisestä koulutusotteestaan ja liiketyöläheisistä kampauksistaan. Tutustu Nooran upeisiin kampaustöihin Instagramissa: @by.noorat.

Noora Toiviainen - vaaka

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.