Correct Me Lighter - värinkorjaus

Suuret värimuutokset ovat tulleet isoksi osaksi kampaamoiden arkea. Yksi haastavimmista ja samalla yksi yhä yleisimmistä kampaajan töistä on värimuutos tummasta vaaleaksi. Moni kampaaja miettii, mitä asiakkaalle voi luvata lopputulokseksi, kuinka vaalennus teknisesti toteutetaan ja millä värituotteilla muutos onnistuu. Tällä kurssilla saat vastaukset näihin kysymyksiin sekä paljon muita uusia taitoja ja varmuutta asiakkaidesi toivomien värimuutosten toteuttamiseen!

Nämä taidot opit kurssilla

Correct me lighter -kurssilla opit erilaisia värjäyspolkuja, -tekniikoita ja tuotteita suuriin värimuutoksiin, joissa tavoiteltu suunta on lähtökohtaa vaaleampi. Värinkorjaustöissä suurimmat haasteet liittyvät asiakaskonsultaatioon ja lähtökohdan analysointiin, joihin tarjoamme työkaluja tällä kurssilla. Saat ratkaisuja mm. värin epätasaisuuteen, vuosirenkaisiin ja värinpoistoon liittyviin ongelmatilanteisiin.

Tältä monipuolisesti värinkorjaukseen pureutuvalta kurssilta saat runsaasti vinkkejä ja varmuutta ottaa haasteen vastaan! Opit valitsemaan kuhunkin värinkorjaustyöhön oikeat vaalennus- ja värituotteet sekä asiakkaalle sopivat sävyt. Vahvistat myös taitoasi valita loogisin ja paras tekninen toteutustapa vaalennustyöhön, minkä avulla pääset helpommin ja taloudellisemmin parhaaseen lopputulokseen.

Kurssipäivän lomassa harjoitellaan upeiden somekuvien ottamista, mikä auttaa uuden osaamisesi markkinoinnissa.

Four-Reasons koulutus (4)

Näin varmistamme oppimisesi

Tämän koulutuksen pääpaino on ryhmätyöskentelyssä kouluttajan opastamana. Aamupäivän lyhyessä teoriaosuudessa käydään läpi värinkorjauksen realiteetit: millaiset muutokset ovat ylipäätään mahdollisia toteuttaa. Saat vinkkejä ja opastusta värimuutosten toteuttamiseen valmiiden esimerkkitöiden kautta.

Teemme yhdessä konsultaatiot ja työsuunnitelmat kaikkien koulutukseen osallistuvien malleille ja valitsemme töihin sopivat reseptiikat. Värin korjaukset toteutetaan pareittain tai pienissä tiimeissä kouluttajien opastamana. Koulutuspäivän lopussa käydään yhteisesti läpi valmiit työt ja kerrataan päivän opit. Saat koulutuksesta mukaasi informatiiviset koulutusmateriaalit ja tekniikkavideot, joiden avulla voit kerrata oppimaasi myös koulutuspäivän jälkeen.

Kenelle

Koulutus on suunnattu edistyneille parturi-kampaajille, jotka haluavat vahvistaa taitojaan ja itsevarmuuttaan suurissa värimuutos- ja vaalennustöissä.

Four-Reasons koulutus (34)

Kouluttajat

Kurssin pääkouluttajana toimii Four Reasons -koulutustiimin tuotekehitysasiantuntija Harri Paananen. Harri on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran kampaamoalalla keskittyen viime vuosina kouluttajan tehtävien ohessa teknisten tuotteiden tuotekehitykseen. Harrin työparina tällä kurssilla toimii mahtavasta huumoristaan, teknisistä taidoistaan ja värireseptiikastaan tunnettu Four Reasons -kouluttaja ja kampaamoyrittäjänä pitkän uran tehnyt Timo Saari.

Seuraa Harria Instagramissa: @harri.paananen.

Kouluttajat Harri ja Timo Four Reasons

Koulutuksen hinta

240 € + alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun, Four Reasonsin järjestämät hiusmallit, koulutusvideot ja muut koulutusmateriaalit.

Koulutuksen aika ja paikka

AikaPaikkaOsoite
30.9.2019 klo 9.00–17.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
6.11.2019 klo 9.00–17.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

Tämän koulutuksen jatkokurssi

Color Correction -koulutusmoduli jatkuu myöhemmin Correct Me Deeper -värinkorjauskurssilla, jossa aiheena on vaalennetun, vaalennusvärjätyn ja epätasaisen vaalean hiuksen tummennukset. Kurssilla opitaan erilaisia tekniikoita, reseptiikkaa ja värjäyspolkuja värinmuutoksiin ja -korjauksiin, kun tavoiteltu suunta on lähtökohtaa tummempi.

Lisätietoa kurssista tulossa ensi syksynä!

Four-Reasons koulutus (11)