Clipper Cut Expert - koneleikkauksen tekniikat

Lyhyet, häivytetyt miesten hiusmallit ovat sekä klassisen tyylikkäitä että ajanhenkisiä. Miesten hiusten koneleikkaus kuuluu parturi-kampaajan perusammattitaitoon ja on merkittävä liiketoiminnan mahdollistaja. Tämä koulutus pureutuu syvällisesti miesten hiusten koneleikkaukseen lähtien perusteista ja lyhyen hiusmallin valintaan liittyvistä seikoista aina tärkeimpien koneleikkaustekniikoiden harjoitteluun saakka. Koulutuksen jälkeen leikkaat miesten lyhyet hiukset koneella kuin mestari!

Nämä taidot opit kurssilla

Clipper Cut Expert -koneleikkauskurssilla perehdytään erilaisiin tapoihin ja tyyleihin leikata miesten hiuksia pääasiallisesti konetta käyttäen. Kurssilla käydään läpi erilaisten päänmuotojen vaikutus hiusmallin, osittelun, työvälineiden ja leikkaustekniikan valintaan.

Saat opastusta ja vinkkejä onnistumisen kannalta tärkeimpään työvaiheeseen eli asiakkaan alkukonsultointiin. Harjoittelet tärkeimpiä koneleikkaustekniikoita kuten feidausta eli häivytystä omalle mallille. Opit valitsemaan oikean hiustenleikkauskoneen eri tarpeisiin ja saat lisää itseluottamusta koneen käyttöön.

Clipper Cut Expert -koulutus

Näin varmistamme oppimisesi

Aamupäivän aikana näet ja kuulet koneleikkauksen perusteet ja ydintekniikat kouluttajan teoria- ja demo-osuudessa. Lounaan jälkeen pääset harjoittelemaan tekniikoita käytännössä ja saat henkilökohtaista ohjausta kouluttajalta. Kurssilla työskennellään omilla malleilla ja omilla työvälineillä. Koulutusmateriaalin avulla voit palata kurssilla oppimiisi tekniikoihin myös myöhemmin koulutuspäivän jälkeen.

Kenelle

Koulutus on suunnattu edistyneille parturi-kampaajille, jotka haluavat syventää parturiosaamistaan. Kurssi sopii erinomaisesti parturiliikkeessä työskentelevälle mutta myös parturi-kampaajalle, joka haluaa saada työvälineitä laadukkaan parturointipalvelun tarjoamiseen.

Ohjeet mallin valintaan

Valitse itsellesi malli, joka on avoin lyhyelle, koneella leikatulle hiusmallille. Saat kurssipäivästä eniten irti, jos valitset mallin, jolla on sen verran ylikasvua, että mallia voidaan tarvittaessa hieman muuttaa.

Clipper Cut Expert -koulutus

Kouluttajat

Kurssin pääkouluttajana toimii pitkän linjan parturointi- ja leikkauskoulutusten ammattilainen, Antero Lahtinen. Toisena kouluttajana kurssilla toimii yksi Four Reasons -leikkaustiimin freelancer-kouluttajista, jotka ovat kaikki pitkän linjan parturi-kampaamoalan yrittäjiä ja liiketoiminnassaan menestyneitä parturoinnin asiantuntijoita: Timo Saari, Mikko Anttila, Tuomas Hakunti ja Tony Koskiluoma-Vaarno.

Antero Lahtinen - vaaka

Koulutuksen hinta

240 € + alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun, koulutuksessa käytettävät tuotteet ja koulutusmateriaalit.

Koulutuksen aika ja paikka

AikaPaikkaOsoite
12.11.2019 klo 9.00–17.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
19.11.2019 klo 9.00–17.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä kurssista

Perinteikäs ja arvostettu parturointitaito on jälleen noussut ansaitsemaansa asemaan! Vuosisatojen takainen, usein isältä pojalle siirtynyt partureiden ammattikunta oli jo kuolemassa 1970-luvun aikana nousseen voimakkaan unisex-muodin myötä. Tämän päivän vahvaa miesten hiustenleikkauksen ammattitaitoa tarjoavat parturiliikkeet ovat asiakkaidensa arvostamia ja menestyvät liiketoiminnassaan erinomaisesti.

Master of Barbering -kurssi pureutuu syvälle tähän perinteikkääseen parturointiosaamiseen.

Master of Barbering -koulutus - Four Reasons